Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ενημερωτικό σεμινάριο στη Λήμνο, με θέμα: «Αναβάθμιση των δημόσιων προμηθειών με ενεργειακά αποδοτικά προιόντα και υπηρεσίες»
Ενημερωτικό σεμινάριο στη Λήμνο, με θέμα: «Αναβάθμιση των δημόσιων προμηθειών με ενεργειακά αποδοτικά προιόντα και υπηρεσίες»
26.09.2013 | 12:44

Ενημερωτικό σεμινάριο στη Λήμνο, με θέμα: «Αναβάθμιση των δημόσιων προμηθειών με ενεργειακά αποδοτικά προιόντα και υπηρεσίες»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μέσω του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Βορείου Αιγαίου (ΠΤΑ), σε συνεργασία με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) διοργανώνουν ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα την Αναβάθμιση της Ενεργειακής Απόδοσης των Δημόσιων Προμηθειών την Τρίτη 1η Οκτωβρίου και ώρα 09:30.

Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος, «EFFECT: Αναβάθμιση της Ενεργειακής Απόδοσης των Δημόσιων Προμηθειών για μια ισόρροπη οικονομική ανάπτυξη στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης», στο οποίο το Η ΠΒΑ και το ΚΑΠΕ είναι εταίροι επιφορτισμένοι με δράσεις που αφορούν τόσο στο δημόσιο όσο και τον ιδιωτικό τομέα.

Το σεμινάριο έχει ως στόχο να ενημερώσει τόσο στελέχη του δημοσίου τομέα με αρμοδιότητα την δημοπράτηση Έργων και Προμηθειών και στα Στελέχη των Ενεργειακών Ομάδων των Δήμων ενώ ταυτόχρονα απευθύνεται σε εκπροσώπους του ιδιωτικού τομέα οι οποίοι είτε έχουν ήδη συμμετάσχει σε δημόσιους διαγωνισμούς αλλά αντιμετώπισαν σημαντικά εμπόδια για την προσφορά ενεργειακά αποδοτικών προϊόντων / υπηρεσιών, ή απέφευγαν να συμμετάσχουν σε δημόσιους διαγωνισμούς εξ’ αιτίας ευρέως γνωστών εμποδίων.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενθάρρυνση και καθοδήγηση στελεχών των αρμόδιων υπηρεσιών σε θέματα που αφορούν στην εφαρμογή κριτηρίων ενεργειακής απόδοσης σε συμβάσεις δημόσιων προμηθειών. Το Πρόγραμμα της συνάντησης περιλαμβάνει παρουσιάσεις εμπειρογνωμόνων για τη μεθοδολογία εφαρμογής κριτηρίων ενεργειακής απόδοσης σε τεύχη δημοπράτησης δημόσιων έργων και προμηθειών καθώς και παραδείγματα καλών πρακτικών με εμπειρίες Δήμων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, χρήσιμες συμβουλές, έξυπνες ιδέες και εργαλεία.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στο σεμινάριο, παρακαλούμε στείλτε συμπληρωμένη τη Φόρμα Εγγραφής στο ΚΑΠΕ, υπ’όψιν κας. Λ. Παπαμικρούλη (τηλ. 210 6603395, fax: 210 6603308, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) έως την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013. ή/και στο Περιφερειακό Ταμείο Β. Αιγαίου στο τηλέφωνο +30 22510 37737 (κο Κουλαγίνη) και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Διαβάστε εδώ το πρόγραμμα.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018