Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου: Ευχαριστεί το ιχθυοπωλείο "Fishαλίδες" για τη στήριξη οικογενειών που έχουν ανάγκη
ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου: Ευχαριστεί το ιχθυοπωλείο "Fishαλίδες" για τη στήριξη οικογενειών που έχουν ανάγκη
06.07.2021 | 20:07

ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου: Ευχαριστεί το ιχθυοπωλείο "Fishαλίδες" για τη στήριξη οικογενειών που έχουν ανάγκη

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το ιχθυοπωλείο "Fishαλίδες" και τον ιδιοκτήτη του Γιώργο Προβατά ευχαριστεί μέσω ανακοίνωσης ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λήμνου για την προσφορά αλιευμάτων σε οικογένειες του νησιού που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λήμνου επιθυμεί να εκφράσει για άλλη μια φορά τις θερμές της ευχαριστίες πως το κατάστημα "Fishαλίδες" του κ. Γιώργου Προβατά, το οποίο στηρίζει απρόσκοπτα τις προσπάθειες του οργανισμού μας για την προσφορά αγαθών σε οικογένειες που χρειάζονται την υποστήριξή μας.

Μέσα από την προσφορά του, το κατάστημα "Fishαλίδες" φέρνει στο τραπέζι οικογενειών αλιεύματα, τα οποία αποτελούν μια εξαιρετικής ποιότητας τροφή και στηρίζει έτσι νοικοκυριά που δεν έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν επάρκεια αγαθών για τη διατροφή τους. Ευχαριστούμε θερμά».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018