Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μερική αναδίπλωση από τη Seajets: Ναυλώνει το «Αδαμάντιος Κοραής» αλλά...

banner roots

Μερική αναδίπλωση από τη Seajets: Ναυλώνει το «Αδαμάντιος Κοραής» αλλά...
10.07.2021 | 21:35

Μερική αναδίπλωση από τη Seajets: Ναυλώνει το «Αδαμάντιος Κοραής» αλλά...

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Το πλοίο «Αδαμάντιος Κοραής» ναυλώνει η εταιρεία Seajets μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η ξαφνική ακύρωση του σημερινού δρομολογίου από Λαύριο προς Λήμνο και κατ’ επέκταση του αυριανού από Καβάλα προς Λήμνο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το ταξιδιωτικό πρακτορείο «Pravlis Travel»:

«Έκτακτο δρομολόγιο θα πραγματοποιήσει αύριο, Κυριακή 11/7/2021 στις 07:30 π.μ. από Λήμνο προς Αλεξανδρούπολη, το Ε/Γ-Ο/Γ Αδαμάντιος Κοραής ναυλωμένο από την εταιρεία Seajets. Οι επιβάτες που είχαν εισιτήρια για το δρομολόγιο Λήμνος-Καβάλα αύριο Κυριακή 11/7/2021 επιβιβάζονται με τα ίδια εισιτήρια και δεν απαιτείται αλλαγή».

Αδιευκρίνιστο πάντως εξακολουθεί να παραμένει, ακόμα και μετά την έκδοση της παραπάνω ανακοίνωσης, τι θα γίνει με τους επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν σήμερα το απόγευμα από Λαύριο προς Λήμνο καθώς και με εκείνους που είχαν βγάλει εισιτήριο να ταξιδέψουν αύριο από Καβάλα προς Λήμνο.

Εν τω μεταξύ, πριν από λίγη ώρα σε νεότερη ανακοίνωσή του το πρακτορείο «Pravlis Travel» ανέφερε ότι η αιτία ακύρωσης των δρομολογίων είναι βλάβη σε μία εκ των μηχανών του «Aqua Blue» και όχι οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, όπως έκανε λόγο η εταιρεία στην αρχική της ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε συνέχεια του προηγούμενου δελτίου μας  σας ενημερώνουμε  ότι κατόπιν ελέγχου διαπιστώθηκε δυσλειτουργία σε μία εκ των κυρίων μηχανών του πλοίου μας "ΑQUA BLUE" και γίνονται ενέργειες αποκατάστασης της λειτουργίας.

Η εταιρεία θα επανέλθει με νεότερο  δελτίο τύπου για την συνέχιση των δρομολογίων του».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel