Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Βαλίτσα… αγνοείται στο Βόρειο Αιγαίο

banner roots

Λήμνος: Βαλίτσα… αγνοείται στο Βόρειο Αιγαίο
16.07.2021 | 21:45

Λήμνος: Βαλίτσα… αγνοείται στο Βόρειο Αιγαίο

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ένα παράδοξο περιστατικό κατήγγειλε στον FM 100 κάτοικος της Λήμνου, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση του σταθμού μας.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, στο σημερινό δρομολόγιο Λαύριο-Άγιος Ευστράτιος-Λήμνος-Καβάλα του πλοίου της Seajets, συγγενικό του πρόσωπο παρέδωσε ασυνόδευτες δύο βαλίτσες και ένα κάθισμα μωρού με προορισμό τη Λήμνο πληρώνοντας το αντίστοιχο αντίτιμο.

Αφού έφτασε το καράβι στο λιμάνι της Μύρινας το μεσημέρι της Παρασκευής, ο άνδρας μετέβη σε αυτό για να παραλάβει τις αποσκευές, όμως δεν κατάφερε να τις εντοπίσει. Ρωτώντας τα μέλη του πληρώματος εάν γνωρίζουν πού βρίσκονται τα πράγματά του, εκείνοι, όπως υποστηρίζει ο άνδρας, του «απάντησαν με ανεύθυνη και προκλητική στάση ότι δεν γνωρίζουν τίποτα και πως δεν φέρουν καμία ευθύνη εάν αυτά είχαν χαθεί».

Εν τέλει, κάποιος από το πλήρωμα του συνέστησε να απευθυνθεί στο πρακτορείο, πράγμα το οποίο και έκανε. Εκεί, ο υπεύθυνος του πρακτορείου τον ενημέρωσε ότι η μία εκ των δύο αποσκευών και το παιδικό κάθισμα βρίσκονται στο λιμάνι του Αγίου Ευστρατίου (!!!), γεγονός που επιβεβαίωσε και ο Λιμενικός Σταθμός του νησιού.

Κατόπιν, ο άνδρας επικοινώνησε με πρακτορείο του Λαυρίου, από όπου τον ενημέρωσαν ότι θα επικοινωνήσουν με το πλοίο ώστε να διαπιστωθεί εάν βρισκόταν σε κάποιο σημείο του εσωτερικού του καραβιού η δεύτερη βαλίτσα, η οποία όπως φαίνεται… κάνει κρουαζιέρα στο Αιγαίο. Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται ο αναγνώστης μας, μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει λάβει νεότερη ενημέρωση. Έτσι, απευθύνει έκκληση, εάν κάποιος την εντοπίσει -πρόκειται για μαύρη βαλίτσα με καρτελάκι- να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6986687348, ώστε αφού η βαλίτσα... θα έχει απολαύσει τις διακοπές της, να επιστρέψει στον κάτοχό της.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το