Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Επικοινωνία Βλάττα – Πλακιωτάκη για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Λήμνου

afoi poriazi

charitakis banner new

Επικοινωνία Βλάττα – Πλακιωτάκη για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Λήμνου
22.07.2021 | 12:48

Επικοινωνία Βλάττα – Πλακιωτάκη για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

«Σύντομη αλλά περιεκτική» χαρακτήρισε ο Έπαρχος Λήμνου Άγγελος Βλάττας – Λαμπρινός, την επικοινωνία που είχε σήμερα με τον Υπουργό Ναυτιλίας Ιωάννη Πλακιωτάκη, μετά τις καθυστερήσεις που καταγράφονται στα δρομολόγια του Super Runner Jet.

Όπως αποκάλυψε ο Έπαρχος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του FM100, οι καθυστερήσεις οφείλονται στις συμβάσεις εργασίες που έχουν υπογράψει τα μέλη του πληρώματος του ταχύπλοου με την πλοιοκτήτρια εταιρεία, στις οποίες δεν προβλέπεται η 24η βάρδια, όπως στα συμβατικά πλοία τύπου Aqua Blue.

Ο κ. Βλάττας ζήτησε από τον κ. Πλακιωτάκη η Λήμνος να εξυπηρετείτε για το επόμενο διάστημα, ακόμα και με λιγότερα δρομολόγια μέσα στην εβδομάδα, αρκεί αυτά να έχουν σταθερή ώρα άφιξης και αναχώρησης, με τον υπουργό να δεσμεύεται πως θα εξετάζει το ζήτημα σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη της ναυτιλιακής εταιρείας.

Τέλος, ο Έπαρχος Λήμνου ανέφερε πως αν το θέμα δε λυθεί, υπάρχουν σκέψεις ώστε οι αντιδράσεις να γίνουν εντονότερες με διαμαρτυρία ακόμα και έξω από το αρμόδιο Υπουργείο.

Ακούστε τα όσα ανέφερε

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018