Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Δωρεάν οι επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου στην 85η ΔΕΘ
achilladelis
Λήμνος: Δωρεάν οι επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου στην 85η ΔΕΘ
27.07.2021 | 14:00

Λήμνος: Δωρεάν οι επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου στην 85η ΔΕΘ

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Το Επιμελητήριο Λέσβου διοργανώνει συμμετοχή, στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), από τις 11 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2021 και  η φιλοξενία των επιχειρήσεων μελών στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Λέσβου, θα είναι δωρεάν.

Οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν να συμμετέχουν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Λέσβου, στην 85η ΔΕΘ, καλούνται να εκδηλώσουν έως και την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 το ενδιαφέρον τους, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

«Το Επιμελητήριο Λέσβου, αξιοποιώντας το μνημόνιο συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ) με την ΔΕΘ ΑΕ, και έχοντας πάντα ως βασική του προτεραιότητα την προβολή  και προώθηση των τοπικών προϊόντων καθώς και της στήριξη των επιχειρηματιών της Λέσβου και της Λήμνου, προχωρά δυναμικά στην υλοποίηση των προγραμματισμένων δράσεων του για το 2021» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η 85η ΔΕΘ, έχει ως τιμώμενη χώρα την Ελλάδα, και θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, με τα οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις να είναι πολλαπλά.

 

Πηγή: emprosnet.gr

 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018