Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Δύο πλοία την Πέμπτη | Στα… δυο και οικογένεια επιβατών από τις αυθαιρεσίες της Sea Jets
achilladelis
Λήμνος: Δύο πλοία την Πέμπτη | Στα… δυο και οικογένεια επιβατών από τις αυθαιρεσίες της Sea Jets
27.07.2021 | 14:30

Λήμνος: Δύο πλοία την Πέμπτη | Στα… δυο και οικογένεια επιβατών από τις αυθαιρεσίες της Sea Jets

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Δίχως τέλος τα παράπονα των επιβατών της SeaJets. Η νέα επιστολή που έφτασε στο σταθμό μας προέρχεται από οικογένεια επιβατών με προορισμό τη Λήμνο μετά την αυθαίρετη, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, απόφαση που πήρε η εταιρεία για το ταξίδι τους την Πέμπτη.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την επιστολή τους: «Έχω εισιτήρια με το aqua blue για την Πέμπτη 29/7/2021 στις 22:00 από Λαύριο για Λήμνο.

Πριν από λίγη ώρα έλαβα SMS ότι το δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί με το πλοίο OLYMPUS από την πύλη Ε4 του Πειραιά, την ίδια μέρα στις 20:00.

unnamed 1

Ταυτόχρονα, η κόρη της συζύγου μου, που έχει εισιτήριο με το ίδιο δρομολόγιο (με το aqua blue για την Πέμπτη 29/7/2021 στις 22:00 από Λαύριο για Λήμνο), έλαβε SMS ότι το δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί με το SUPERRUNNER από το Λαύριο την ίδια ημέρα με ώρα αναχώρησης 17:30».

unnamed

Τα σχόλια δικά σας…

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018