Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Έκτακτη αεροδιακομιδή 14χρονου αγοριού από τη Λήμνο στη Θεσσαλονίκη

banner roots

Έκτακτη αεροδιακομιδή 14χρονου αγοριού από τη Λήμνο στη Θεσσαλονίκη
20.08.2021 | 20:35

Έκτακτη αεροδιακομιδή 14χρονου αγοριού από τη Λήμνο στη Θεσσαλονίκη

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Όλα είναι εφικτά, όταν οι αρμόδιοι φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους συντονισμένα και αποτελεσματικά, για την υγεία ενός παιδιού. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα 25 χρόνια λειτουργίας του στηρίζει και συνεργάζεται με τους θεσμικούς φορείς και ανταποκρίνεται σε κάθε κάλεσμα, προσφέροντας τις υπηρεσίες του.

Ακόμη μία απόδειξη αποτελεί η έκτακτη διακομιδή ενός αγοριού 14 ετών με πρόβλημα υγείας, από τη Λήμνο στη Θεσσαλονίκη, που πραγματοποιήθηκε χθες με επιτυχία. Το παιδί μεταφέρθηκε από τη Λήμνο με ελικόπτερο super puma στην 113 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στη Θεσσαλονίκη, από όπου το εξιδεικευμένο προσωπικό της κινητής ιατρικής μονάδας εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά (ασθενοφόρο) του Οργανισμού ανέλαβε την άμεση και ασφαλή μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», έπειτα από κλήση που έλαβε από το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες του Οργανισμού ανταποκρίθηκαν άμεσα και χάρη στην άριστη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων το παιδί εισήχθη κατά τις απογευματινές ώρες στο Νοσοκομείο.

Ευχόμαστε από καρδιάς στον μικρό μας φίλο να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει υγιής και γρήγορα στο σπίτι του.

 

Πηγή: hamogelo.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel