Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού για την ονοματοδοσία των εγκαταστάσεων του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου

banner roots

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού για την ονοματοδοσία των εγκαταστάσεων του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου
20.08.2021 | 21:43

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού για την ονοματοδοσία των εγκαταστάσεων του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Συγχαρητήρια στο ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου και ιδιαίτερα στον Γιάννη Λυτσάκη απευθύνει σε γραπτή δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Δημήτρης Κουρσουμπάς, εκ μέρους του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη, για την πρωτοβουλία τους να μετονομαστούν οι εγκαταστάσεις του ομίλου σε «Ναυταθλητικό Κέντρου Ολυμπιονίκη Παναγιώτη Μαγδανή».

Επίσης, ο κ. Κουρσουμπάς συγχαίρει τον Ολυμπιονίκη Παναγιώτη Μαγδανή για τις μεγάλες αθλητικές επιτυχίες του.

Αναλυτικά, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού δήλωσε:

«Με αφορμή την χθεσινή τελετή Ονοματοδοσίας των Αθλητικών εγκαταστάσεων του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου σε "Ναυταθλητικό κέντρου Ολυμπιονίκη Παναγιώτη Μαγδανή" θα ήθελα εκ μέρους του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη να συγχαρώ το Δ.Σ. του συλλόγου και προσωπικά τον πρόεδρο Ιωάννη Λυτσάκη για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους.

Κυρίως όμως να συγχαρώ τον δις Ολυμπιονίκη μας Παναγιώτη Μαγδανή, ο οποίος με τις πολλές και σημαντικές διακρίσεις του σε διεθνείς αγώνες, Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Κύπελλα και Ολυμπιάδες τίμησε όχι μόνο τα χρώματα της χώρας μας αλλά και της Περιφέρειας και των νησιών μας.

Πρόσφατα σε επίσκεψή μου στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Λήμνο και σε συνάντηση που είχα με το Δ.Σ του συλλόγου διαπίστωσα ότι μόνο τυχαίες δεν είναι οι επιτυχίες αυτές και είμαι βέβαιος ότι και στο μέλλον θα ζήσουμε ανάλογες στιγμές.

Ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης και η Περιφερειακή αρχή θα είναι δίπλα στα ερασιτεχνικά Σωματεία στηρίζοντας τις άοκνες και με ευγενή άμιλλα προσπάθειες τους».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το