Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κων/νος Σινάνης: Ο πρόεδρος Πλατύ διευκρινίζει για το πρόβλημα με το νερό

banner roots

Κων/νος Σινάνης: Ο πρόεδρος Πλατύ διευκρινίζει για το πρόβλημα με το νερό
22.08.2021 | 22:28

Κων/νος Σινάνης: Ο πρόεδρος Πλατύ διευκρινίζει για το πρόβλημα με το νερό

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Κείμενο διευκρινίσεων έλαβε νωρίτερα ο FM 100 από τον πρόεδρο της Κοινότητας Πλατύ, Κωνσταντίνο Σινάνη, για το ζήτημα που είχε δημοσιεύσει σήμερα ο σταθμός μας σχετικά με το πρόβλημα που παρουσίασε το νερό στην εν λόγω περιοχή.

Ο κ. Σινάνης αναφέρει:

«Σχετικά με δημοσίευμα που αναρτήθηκε από το limnosfm100.gr για την ποιότητα του νερού στο Πλατύ θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

Τις πρωινές ώρες της Κυριακής παρατηρήθηκε πτώση πίεσης στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης του χωριού. Άμεσα ενημερώθηκαν οι τεχνίτες υδραυλικοί, από εμένα, οι όποιοι ταχύτατα εντόπισαν τη ζημιά -στον αγωγό πλήρωσης της δεξαμενής- και την αποκατέστησαν άμεσα. Λόγω της αυξημένης όμως ζητησης αυτή την εποχή, δεν κατέστη δυνατό να μένουν γεμάτα νερό η δεξαμενή και το εσωτερικό δικτυο υδρευσης. Σε λιγότερο από μία ώρα η πίεση ομαλοποιήθηκε πλήρως. Το άδειασμα και η εκ νέου πλήρωση της δεξαμενης και του δικτύου ήταν η αιτία που έφερε στους καταναλωτές αυτή την εικόνα.

Όσον αφορά το σύστημα αποσιδήρωσης έχει, από την αρχή της τουριστικής περιόδου συντηρηθεί στο μέγιστο βαθμό ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις αυξημένες -αυτό το διάστημα- ανάγκες παρέχοντας νερό στους καταναλωτές χωρίς απροσδόκητες και άνευ δικαιολογίας διακοπές. Κάτι που εδώ και δύο χρόνια έχουμε πετύχει στον απόλυτο βαθμό.

Κλείνοντας θα παρακαλούσα θερμά τους "καταγγέλοντες", κάθε είδους, να ενημερώνονται καλύτερα πριν από κάθε τέτοιου είδους ενέργεια τους, ώστε να μην απαξιώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλουν όλο αυτό το διάστημα οι υπάλληλοι και τεχνικοί του Δήμου μας.

Με εκτίμηση 

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας 

Κων/νος Σινάνης».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το