Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γεώργα σε Μαρινάκη για Aqua Star: «Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια»
afoi poriazi
Γεώργα σε Μαρινάκη για Aqua Star: «Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια»
26.08.2021 | 10:19

Γεώργα σε Μαρινάκη για Aqua Star: «Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Έγγραφο προς τον Δήμαρχο Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη απέστειλε η δημοτική παράταξη «Νίκη για τη Λήμνο» μετά την απόφαση παράτασης της παραμονής του πλοίου Aqua Star στη γραμμή Λαύριο – Άγιος Ευστράτιος – Λήμνος – Καβάλα.

Όπως σημειώνει η κ. Γεώργα «η τακτική των ηπίων τόνων που ακολουθήσαμε κατόπιν προτροπής σας δεν τελεσφόρησε» τονίζοντας πως «δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια».

Αναλυτικά, το έγγραφο της κ. Γεώργα έχει ως εξής:

«Κύριε Δήμαρχε,

Η τακτική των ηπίων τόνων που ακολουθήσαμε κατόπιν προτροπής σας δεν τελεσφόρησε. Το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας μας εμπαίζει δίνοντας παράταση στο ακατάλληλο AQUA STAR μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου , όπως προκύπτει από τη με αριθμό 2252.1.3.19/61681/21 από 25-08-2021 Απόφαση του Γενικού Γραμματέα Λιμένων ,Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων (ΑΔΑ: ΩΥΞΖ4653ΠΩ-Λ0Ρ). Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Σας έχουμε εξουσιοδοτήσει να μεταφέρετε την αγανάκτηση και το δίκαιο αίτημα των Λημνιών και των επισκεπτών μας στον Υπουργό ο οποίος είναι ο κατά βάση αρμόδιος να δώσει λύση.

Πράξτε το ΣΗΜΕΡΑ!».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018