Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κ. Γκατζιώνης: «Μεγάλη ζημιά στο Τμήμα της Λήμνου τα ψευδή δημοσιεύματα για τον αριθμό των εισακτέων»
afoi poriazi
Κ. Γκατζιώνης: «Μεγάλη ζημιά στο Τμήμα της Λήμνου τα ψευδή δημοσιεύματα για τον αριθμό των εισακτέων»
30.08.2021 | 14:27

Κ. Γκατζιώνης: «Μεγάλη ζημιά στο Τμήμα της Λήμνου τα ψευδή δημοσιεύματα για τον αριθμό των εισακτέων»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Αναστάτωση προκλήθηκε στην τοπική κοινωνία της Λήμνου τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τον αριθμό των εισακτέων στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η αναστάτωση ήρθε ως απόρροια δημοσιευμάτων εντός και εκτός νησιού, τα οποία έκαναν λόγο για ελάχιστο αριθμό εισακτέων στο πανεπιστημιακό τμήμα της Λήμνου.

Ο πρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής Δρ Κωνσταντίνος Γκατζιώνης προχώρησε το Σάββατο σε έγγραφη διάψευση των εν λόγω δημοσιευμάτων ξεκαθαρίζοντας με απόλυτο τρόπο ότι οι εισακτέοι στο Τμήμα της Λήμνου είναι 62.

Νωρίτερα σήμερα ο κ. Γκατζιώνης παραχώρησε συνέντευξη στη Δέσποινα Βασιλειάδου επαναλαμβάνοντας ρητά τον αριθμό των εισακτέων. Μάλιστα, τόνισε ότι τα ψευδή δημοσιεύματα έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο Τμήμα και κατ’ επέκταση στο νησί αφού, όπως είπε, γονείς φοιτητών επικοινωνούν με το Πανεπιστήμιο εκφράζοντας τον προβληματισμό τους για το εάν θα πρέπει τα παιδιά τους να φοιτήσουν σε ένα Τμήμα που φέτος έχει 9 εισακτέους, του χρόνου 5 και άρα το τέλος του θα είναι προδιαγεγραμμένο.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Γκατζιώνης στον FM 100:

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018