Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κορωνοϊός – Λήμνος: Επικοινωνία Μαρινάκη-Κανταρά για την αύξηση των κρουσμάτων
ikteo limnou
Κορωνοϊός – Λήμνος: Επικοινωνία Μαρινάκη-Κανταρά για την αύξηση των κρουσμάτων
31.08.2021 | 18:59

Κορωνοϊός – Λήμνος: Επικοινωνία Μαρινάκη-Κανταρά για την αύξηση των κρουσμάτων

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Τριαντάφυλλο Κανταρά επικοινώνησε ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης, σχετικά με την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στο νησί, η οποία προκαλεί έντονο προβληματισμό στις τοπικές αρχές.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος θα συγκαλέσει τηλεδιάσκεψη του Τοπικού Επιχειρησιακού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας και των εμπλεκόμενων φορέων την ερχόμενη Πέμπτη, προκειμένου να εξεταστούν τα νεότερα δεδομένα και να υπάρξει συντονισμός για τον περιορισμό της διασποράς.

Όπως τονίζει σχετικά ο Δήμος Λήμνου: «Για τη διατήρηση της κατάστασης υπό έλεγχο, οι πολίτες καλούνται να λαμβάνουν προστατευτικά μέτρα, με χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων και να αποφεύγεται σε κάθε περίπτωση ο συνωστισμός. Επισημαίνεται, δε, η μεγάλη σημασία του εμβολιασμού για τον έλεγχο της πανδημίας και τη μείωση των περιστατικών σοβαρής νόσησης, ιδιαίτερα σε μία περιοχή η οποία στερείται δυνατοτήτων περίθαλψης σοβαρών περιστατικών.

Σημειώνεται δε, ότι μία ανησυχητική αύξηση κρουσμάτων θα οδηγήσει σε αυστηρότερους περιορισμούς, μία εξέλιξη η οποία θα πρέπει να αποφευχθεί με κάθε τρόπο και με τις προσπάθειες όλων μας».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018