Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>3ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας: Έτσι θα επιστρέψουν οι μαθητές στα θρανία

the roots web banners 06

3ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας: Έτσι θα επιστρέψουν οι μαθητές στα θρανία
09.09.2021 | 20:49

3ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας: Έτσι θα επιστρέψουν οι μαθητές στα θρανία

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Οδηγίες ενόψει της πρώτης ημέρας λειτουργίας των σχολείων εξέδωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας.

Όπως αναφέρεται:

«Αγαπητοί γονείς,

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητές θα προσέλθουν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, στις 8:45 πμ, από την κεντρική είσοδο επί της οδού Κότσιρα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδό τους είναι η επίδειξη της έντυπης δήλωσης αποτελέσματος self-test για COVID-19 στο self-testing.gov.gr.

Την πρώτη εβδομάδα, η επίδειξη αποτελέσματος self-test θα γίνει τη Δευτέρα και την Παρασκευή, ενώ για τις επόμενες εβδομάδες, οι μαθητές θα επιδεικνύουν νέα δήλωση αποτελέσματος self-test κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Η μάσκα είναι υποχρεωτική για όλους εντός του σχολείου.

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, μετά την είσοδό τους στο σχολείο, οι μαθητές θα οδηγηθούν στις τάξεις τους. Οι γονείς που συνοδεύουν τους μικρούς μαθητές θα περιμένουν έξω από την αυλή για να τους παραλάβουν, περίπου στις 9:45 πμ.

Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 9:00 πμ. Παρόντες στην τελετή θα είναι οι μαθητές της Ε’ τάξης. Οι υπόλοιποι μαθητές θα βρίσκονται στις τάξεις τους με τους εκπαιδευτικούς όπου θα τους επισκεφτεί ο ιερέας μετά το πέρας της τελετής.

Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους σχολική τσάντα για να παραλάβουν τα βιβλία τους.

Την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας τους σχολείου, λόγω έλλειψης εκπαιδευτικών, το τμήμα πρωινής ζώνης και τα τμήματα του ολοήμερου δεν θα λειτουργήσουν, προσωρινά. Οι μαθητές θα προσέρχονται 8:00 πμ με 8:15 πμ και θα αποχωρούν στις 12:25 μμ.

Ευχόμαστε στους μαθητές και στους οικείους τους να είναι υγιείς, αισιόδοξοι και δυνατοί.

Καλή σχολική χρονιά!

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το