Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στη Λήμνο τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι από την Αυστρία | Πτήση τσάρτερ από Βιέννη το 2022

banner roots

Στη Λήμνο τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι από την Αυστρία | Πτήση τσάρτερ από Βιέννη το 2022
09.09.2021 | 21:05

Στη Λήμνο τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι από την Αυστρία | Πτήση τσάρτερ από Βιέννη το 2022

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) στη Λήμνο διοργανώνει ο Αυστριακός τουριστικός πράκτορας InterTravel με σκοπό την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος του νησιού.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σχετικά το τουριστικό πρακτορείο και αντιπρόσωπος της InterTravel Αυστρίας για τη Λήμνο «Petrides Travel»:

«Ο Αυστριακός Τουριστικός πράκτορας INTERTRAVEL.COM διοργανώνει το 1ο ταξίδι εξοικείωσης (Fam Trip) με στόχο την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Λήμνου.

Το ταξίδι έχει ως σκοπό οι τουριστικοί πράκτορες κ δημοσιογράφοι που θα μας επισκεφθούν, να γνωρίσουν το νησί μας και τους ανθρώπους του καθώς και επιλεγμένα καταλύματα.

Θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και της τουριστικής αγοράς και να αποκτήσουν μια εμπεριστατωμένη άποψη για τις προσφερόμενες τουριστικές υπηρεσίες, τόσο στο χώρο της φιλοξενίας όσο και στο χώρο της εστίασης.

Επίσης θα ξεναγηθούν σε σημεία ενδιαφέροντος και αρχαιολογικούς χώρους, θα περιηγηθούν στα όμορφα χωριουδάκια του νησιού μας, θα γευτούν την τοπική κουζίνα και τα υπέροχα κρασιά μας και θα απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει ο τόπος μας.

Έτσι το διάστημα από Κυριακή πρωί 26/09 έως Πέμπτη 30/09/2021 θα επισκεφθούν την Λήμνο 20 τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τον προορισμό και τις μοναδικές εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει ο τόπος μας!

Ενημερωτικά,

Η πτήση τσάρτερ Βιέννη – Λήμνος – Βιέννη θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή από 5 Ιουνίου έως 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Για το 2022 καλωσορίζουμε λοιπόν την Αυστριακή τουριστική αγορά στην Λήμνο κ ευχόμαστε να έχουμε ένα καλοκαίρι με υγεία κ ασφάλεια!».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel