Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ένωση Λήμνου: Αλλαγή στην τελική ημερομηνία παραλαβής Μοσχάτου | Πότε ξεκινάει ο τρύγος για το Καλαμπάκι
ikteo limnou
Ένωση Λήμνου: Αλλαγή στην τελική ημερομηνία παραλαβής Μοσχάτου | Πότε ξεκινάει ο τρύγος για το Καλαμπάκι
10.09.2021 | 12:50

Ένωση Λήμνου: Αλλαγή στην τελική ημερομηνία παραλαβής Μοσχάτου | Πότε ξεκινάει ο τρύγος για το Καλαμπάκι

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ και ΤΡΥΓΗΤΟΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ ΛΗΜΝΙΟ (ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ)

Ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Λήμνου - Η Ένωση, ενημερώνει τους παραγωγούς-μέλη του για αλλαγή στο πρόγραμμα τρυγητού των ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. Τελική ημερομηνία παραλαβής ορίζεται πια η Δευτέρα 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (αντί της Κυριακής 12/09 που ίσχυε αρχικά)

Όσον αφορά το φετινό τρυγητό των ερυθρών σταφυλιών ποικιλίας Λημνιό θα ισχύσουν τα παρακάτω:

Ως ημερομηνίες παραλαβής των ΕΡΥΘΡΩΝ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ποικιλίας ΛΗΜΝΙΟ (ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ) ορίστηκαν, η Τρίτη 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ και η Τετάρτη 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΟΙ ημέρες παραλαβής αυτών θα είναι δύο (2). Η παραλαβή των σταφυλιών θα γίνεται αποκλειστικά με τελάρα και θα πρέπει τα σταφύλια να προσκομίζονται φρέσκα στο Οινοποιείο. Τονίζεται πως αυτή τη μέρα θα παραλαμβάνονται ΜΟΝΟ σταφύλια της ποικιλίας ΛΗΜΝΙΟ και καμίας άλλης ποικιλίας ερυθρά σταφύλια.

Η παραλαβή των ερυθρών σταφυλιών στο Οινοποιείο θα γίνεται από τις 07.00 το πρωί, με στόχο να ολοκληρωθεί η παραλαβή τους μέχρι το μεσημέρι.

Όσοι παραγωγοί εκδίδουν οι ίδιοι τιμολόγιο πώλησης ή ανήκουν στο ειδικό καθεστώς, παρακαλούνται όπως το κάνουν γνωστό στο ζυγιστήριο κατά την προσέλευσή τους. Σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα παραληφθούν σταφύλια μόνο από τα μέλη του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Λήμνου – Η Ένωση. Όσοι παραγωγοί δεν είναι μέλη του Α.Σ. Λήμνου αλλά ενδιαφέρονται για την παράδοση σταφυλιών παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν ΑΜΕΣΑ με τα γραφεία του Α.Σ Λήμνου προκειμένου να ενημερωθούν για τις διαδικασίες εγγραφής τους.

Στο οινοποιείο θα υπάρχει επιτροπή εκτίμησης της ποιότητας, που θα απαρτίζεται από τους:

  • κο Νίκο Βακιρτζή, Χημικό Μηχανικό
  • κο Μάρκο Λουλάκη, Τεχνολόγο Γεωπόνο

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τρυγητού, θα υπάρχουν υπάλληλοι επιφορτισμένοι με τη ζύγιση, την έκδοση τιμολογίων στο ζυγιστήριο και τη μπωμομέτρηση καθώς και συνεργείο εργατών που θα εκφορτώνουν τα οχήματα.                                                                                                                                                                                                  

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018