Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ανατροπή: Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο αυτή την ώρα| Εισήγηση Δημάρχου για ματαίωση κινητοποιήσεων

banner roots

Ανατροπή: Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο αυτή την ώρα| Εισήγηση Δημάρχου για ματαίωση κινητοποιήσεων
10.09.2021 | 14:13

Ανατροπή: Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο αυτή την ώρα| Εισήγηση Δημάρχου για ματαίωση κινητοποιήσεων

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Προς ματαίωση της σημερινής κινητοποίησης οδεύουν όπως όλα δείχνουν τα πράγματα, καθώς εντελώς αιφνίδια, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χριστοφιδέλλης, συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση δια περιφοράς.

Στη συνεδρίαση, οι δημοτικοί σύμβουλοι καλούνται να ψηφίσουν θετικά ή αρνητικά στην πρόταση «Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 98/2021 Απόφασης του ΔΣ και ματαίωση της προγραμματισμένης κινητοποίησης στο Λιμάνι της Μύρινας με αποκλεισμό του κατάπλους του πλοίου AQUA STAR την Παρασκευή 10/09/2021».

Η όλη διαδικασία αναμένονταν να ξεκινήσει στις 13.30 και να ολοκληρωθεί στις 14.00. Ως νέο δεδομένο, ικανό να αλλάξει την προηγούμενη απόφαση, φέρεται πως είναι η απάντηση του κ. Πλακιωτάκη προς τον κ. Μαρινάκη, στην οποία δεσμεύεται προσωπικά πως στις 21 Σεπτεμβρίου το «Aqua Star» θα αποχωρήσει από τη γραμμή της Λήμνου.

Δεδομένο όμως, που ήταν ήδη γνωστό στο δημοτικό συμβούλιο κατά την τελευταία του συνεδρίαση, στην οποία είχε παρθεί η απόφαση των κινητοποιήσεων και του αποκλεισμού του εν λόγω πλοίου.

Εν αναμονή λοιπόν του τελικού αποτελέσματος.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το