Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΑΔΕΔΥ Λήμνου: «Όλοι στη σύσκεψη της Δευτέρας για τις συγκοινωνίες του νησιού»

banner roots

ΑΔΕΔΥ Λήμνου: «Όλοι στη σύσκεψη της Δευτέρας για τις συγκοινωνίες του νησιού»
12.09.2021 | 12:08

ΑΔΕΔΥ Λήμνου: «Όλοι στη σύσκεψη της Δευτέρας για τις συγκοινωνίες του νησιού»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Πρόσκληση σε σύσκεψη για τα προβλήματα με τις ακτοπλοϊκές και αεροπορικές συγκοινωνίες του νησιού μας, απευθύνει η ΑΔΕΔΥ Λήμνου στα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων και συλλόγων εργαζομένων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα της Λήμνου, τα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων και συλλόγων των επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων της Λήμνου και τους εργαζόμενους και κατοίκους του νησιού.

Η πρόσκληση αναφέρει:

Δευτέρα 13 -9 -2021 στις 6 μ. μ. στην αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας

Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους, τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού που συμμετείχαν μαζικά και δυναμικά στις κινητοποιήσεις τις 25/8 και 10/9 για τις ακτοπλοϊκές και αεροπορικές συγκοινωνίες του νησιού μας.

Θεωρούμε ότι μόνο με συνεχείς και μαζικούς αγώνες μπορούμε να πετύχουμε λύσεις στα δίκαια αιτήματά μας.

Με δεδομένο ότι η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου ξεκαθάρισε με την απόφαση της 10/9 την αποχή της από τις αγωνιστικές διεκδικήσεις για το ζήτημα του AQUA STAR, αλλά και με δεδομένο ότι περιορίζουν τις διεκδικήσεις στην αντικατάστασή του με το ίδιας ηλικίας AQUA BLUE, σας καλούμε σε σύσκεψη τη Δευτέρα 13 -9 -2021 στις 6 μ. μ. στην αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας, προκειμένου να αναλάβουμε εκ νέου την πρωτοβουλία για συνέχιση των κινητοποιήσεων με το πλαίσιο αιτημάτων του ψηφίσματος της συγκέντρωσης της 25/8 :

  • Άμεση αντικατάσταση του πλοίου AQUA STAR στη γραμμή Λαύριο-Άγιος Ευστράτιος-Λήμνος-Καβάλα – Σύγχρονα, ασφαλή, αξιόπλοα πλοία, μεγάλης χωρητικότητας σε επιβάτες, αυτοκίνητα, και εμπορεύματα, σταθερά δρομολόγια, σε όλες τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις.
  • Καθημερινή ακτοπλοϊκή και αεροπορική σύνδεση της Λήμνου με την κεντρική και βόρεια Ελλάδα, καθώς και με τα άλλα νησιά, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
  • Φτηνά ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια.
  • Ναυτεργάτες με σύγχρονα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, σύμφωνα και με τα δίκαια αιτήματα των σωματείων τους.
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το