Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Παρουσίαση: «Ο φυτικός πλούτος της Λήμνου - Πηγή ευημερίας για την τοπική κοινωνία»
Παρουσίαση: «Ο φυτικός πλούτος της Λήμνου - Πηγή ευημερίας για την τοπική κοινωνία»
27.09.2021 | 09:22

Παρουσίαση: «Ο φυτικός πλούτος της Λήμνου - Πηγή ευημερίας για την τοπική κοινωνία»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

To Μεσογειακό Ινστιτούτο για τη Φύση και τον Άνθρωπο (MedINA), η Ανεμόεσσα και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με χαρά σας προσκαλούν στην ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Ο φυτικός πλούτος της Λήμνου – Πηγή ευημερίας για την τοπική κοινωνία», το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 στις 18.30 στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πορτιανού.

Το βιβλίο είναι αποτέλεσμα μιας μακράς και δημιουργικής δουλειάς με άξονα τον θησαυρό της Λημνιακής παραδοσιακής γεωργίας που στηρίζει επί χιλιετίες την ανάπτυξη του τόπου, διαμορφώνοντας το μοναδικό του τοπίο και δημιουργώντας μια βαθιά, ζώσα άυλη κληρονομιά.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Επ. Καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιώργος Βλάχος. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Δήμαρχος Λήμνου, κ. Δημήτρης Μαρινάκης. Θα παραστούν επίσημοι καλεσμένοι από τις αρχές του τόπου, συνεργάτες της Ανεμόεσσας και του MedINA, το οποίο υλοποιεί το έργο Terra Lemnia, καθώς και οι επιμελητές της έκδοσης.

* Η διοργάνωση της εκδήλωσης θα γίνει με τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προφύλαξης και πρόληψης της διασποράς του κορωνοϊού. Για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης και την καλύτερη δυνατή τήρηση των μέτρων προστασίας με στόχο την ασφάλεια όλων, οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη προσέλευση στον χώρο της εκδήλωσης.

 poster medina

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018