Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συγχαρητήρια Μητροπολίτη Λήμνου προς συμμετέχοντες σε επιμορφωτικά σεμινάρια

the roots web banners 06

Συγχαρητήρια Μητροπολίτη Λήμνου προς συμμετέχοντες σε επιμορφωτικά σεμινάρια
01.10.2021 | 11:55

Συγχαρητήρια Μητροπολίτη Λήμνου προς συμμετέχοντες σε επιμορφωτικά σεμινάρια

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021, η Ιερά Μητρόπολή Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου διοργάνωσε απογευματινή συνάντηση νέων και μεγαλυτέρων, στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μυρίνης (Τσας), για να τιμήσει και να επαινέσει όσους ολοκλήρωσαν την παρακολούθηση των Επιμορφωτικών Σεμιναρίων με θέμα «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΒΙΟΥ», το οποίο είχε εντάξει στα Προγράμματα του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος, αφού καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και τους συνεχάρη για την δια βίου φιλομαθή διάθεσή τους, στην εισηγησή του αναφέρθηκε στους πολλούς λόγους, για τους οποίους είναι ευεργετικά αυτά τα προγράμματα, τα οποία στοχεύουν στην αναβάθμιση των γνώσεων σε κάθε επίπεδο και ιδιαιτέρως στην αναβάθμιση των ποιμαντικών δεξιοτήτων του Ιερού Κλήρου της Τοπικής Εκκλησίας.

Ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, Πρόεδρο του Δ.Σ του Ι.Π.Ε, όσο και τον Αντιπρόεδρο Σεβ. Μητροπολίτη Ιλίου κ. Αθηναγόρα, ο οποίος με τον συνεργάτη του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Θεολόγο Αλεξανδράκη, Διευθυντή του Προγράμματος, μοχθούν και παρέχουν αυτές τις ευκαιρίες διευκολύνοντας με κάθε δυνατό τρόπο τη συμμετοχή και την πρόοδο των εκπαιδευομένων. Ο Σεβασμιώτατος υπογράμμισε, τέλος, τα αναμενόμενα οφέλη του Προγράμματος και στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον υπεύθυνο εκ μέρους της Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Κύριλλο Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την τιμή αυτής της αναθέσεως, ενημέρωσε τους παρόντες για τις νέες θεματικές ενότητες του Ιδρύματος, προτρέποντας να κάνουμε όλοι τις επιλογές για να προσδιοριστεί το θέμα το οποίο θα μας απασχολήσει φέτος.

Η εκδήλωση, αφού ακολούθησε γόνιμος διάλογος, έκλεισε με την απονομή των Βεβαιώσεων στους επιτυχόντες με συγχαρητήρια και πολλές ευχές.

 

Πηγή: orthodoxianewsagency.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel