Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες η είσοδος στο «Μαρούλα» | Με self-test για τους κάτω των 12 ετών

banner roots

Λήμνος: Μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες η είσοδος στο «Μαρούλα» | Με self-test για τους κάτω των 12 ετών
05.10.2021 | 20:03

Λήμνος: Μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες η είσοδος στο «Μαρούλα» | Με self-test για τους κάτω των 12 ετών

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Μόνο σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες θα επιτρέπεται η είσοδος στο Κινηματοθέατρο «Μαρούλα» από τις 8 Οκτωβρίου για τους άνω των 12 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου.

Σε ό,τι αφορά τους ανηλίκους 4-11 ετών, θα πρέπει να επιδεικνύεται self-test τελευταίου εικοσιτετραώρου. Η πληρότητα της αίθουσας ορίζεται στο 85%.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου αναφέρει:

«Στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19, ο Οργανισμός Εκπαίδευσης Δια Βίου Μάθησης Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου ενημερώνει ότι το Κινηματοθέατρο «Μαρούλα» θα λειτουργήσει ως αμιγής δομή.

Ως εκ τούτου, από τις 8/10/2021 όσοι είναι άνω των 12 ετών, για την είσοδό τους θα πρέπει να διαθέτουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε πιστοποιητικό νόσησης, καθώς επίσης και ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή κάποιο άλλο αποδεικτικό ταυτότητας. Οι ανήλικοι 4-11 ετών θα πρέπει να έχουν self-test τελευταίου εικοσιτετραώρου (δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα). Η πληρότητα της αίθουσας θα είναι στο 85%».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το