Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΕΕΣ Λήμνου: Μετά την εκπαίδευση ήρθε η ώρα του πιστοποιητικού
ikteo limnou
ΕΕΣ Λήμνου: Μετά την εκπαίδευση ήρθε η ώρα του πιστοποιητικού
13.10.2021 | 20:36

ΕΕΣ Λήμνου: Μετά την εκπαίδευση ήρθε η ώρα του πιστοποιητικού

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με μεγάλη επιτυχία είχαν ολοκληρωθεί τα εκπαιδευτικά προγράμματα “Πρώτες βοήθειες για Πολίτες” 12 ωρών και “Βασική Υποστήριξη και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή (BLS/AED)” 6 ωρών, που οργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού υπό την αιγίδα του ΟΕΠΑ του Δήμου Λήμνου, στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Σε συνέχεια της δράσης, Εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Πρώτες βοήθειες για Πολίτες" από το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, γίνεται γνωστό στους συμμετέχοντες, ότι μπορούν να παραλαμβάνουν τα σχετικά πιστοποιητικά, από το Γραφείο του ΕΕΣ, Παπουτσίδειο Μέγαρο, 1ος όροφος, την Παρασκευή 15-10-2021, από 17,30 μέχρι 19,30 το απόγευμα και Σάββατο 16-10-2021 από 10,30 μέχρι 12,30 το πρωί.

Η δράση θυμίζουμε ότι πραγματοποιήθηκε μετά από σχετικό αίτημα του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου, στον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr Αντώνιο Αυγερινός, ο οποίος ενέκρινε και απέστειλε στο Νησί άριστους εκπαιδευτές του Τμήματος Εκπαίδευσης του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την υλοποίηση του αιτήματος.

Στα εκπαιδευτικά Προγράμματα συμμετείχαν και εκπαιδεύτηκαν εν συνόλω 88 πολίτες, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη αθλητικών σωματείων, οργανισμών και δημοσίων Υπηρεσιών.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018