Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ν.Ο. Λήμνου: Ξεκίνησαν τα μαθήματα παράκτιας κωπηλασίας

banner roots

Ν.Ο. Λήμνου: Ξεκίνησαν τα μαθήματα παράκτιας κωπηλασίας
14.10.2021 | 17:54

Ν.Ο. Λήμνου: Ξεκίνησαν τα μαθήματα παράκτιας κωπηλασίας

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Για πρώτη φορά ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου, ανακοινώνει την έναρξη του τμήματος Ενηλίκων Παράκτιας Κωπηλασίας, σκοπεύοντας να δώσει στον οποιοδήποτε την ευκαιρία να γυμναστεί χρησιμοποιώντας ένα από τα όμορφα στοιχεία της φύσης, το νερό.

Παλαίμαχοι αθλητές κι αθλήτριες, αλλά και ενήλικες που για πρώτη φορά θέλουν να συμμετέχουν σε ένα άθλημα, μπορούν να γνωρίσουν και να απολαύσουν μια διαφορετική εκγύμναση, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Η παράκτια κωπηλασία είναι ένα καινούριο άθλημα, που προσφέρει πλήρη και ομοιόμορφη εκγύμναση σε κάθε αθλούμενο, αυξάνοντας ραγδαία την αντοχή και τη μυϊκή μάζα, οδηγώντας ταυτόχρονα σε ταχεία απώλεια λίπους.

magdanis

Στo Ναυταθλητικό Κέντρο «Παναγιώτης Μαγδανής», στο τέρμα του Ρωμέικου γιαλού, με φόντο το μαγευτικό Κάστρο της Μύρινας και την πόλη, το τμήμα Ενηλίκων Παράκτιας Κωπηλασίας λειτουργεί καθημερινά, Τρίτη έως Κυριακή, τηρώντας πλήρως όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως έχουν οριστεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια σε συνδυασμό με ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα που δημιουργεί η παρέα των Ενηλίκων.

Προπονητές ο κ. Κωστογλούδης Χαρίσης (προπονητής κωπηλασίας, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ) και ο κ. Δικράνης Κωνσταντίνος (προπονητής κωπηλασίας, ναυαγοσώστης), οι οποίοι προσφέρουν με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά τις τεράστιες γνώσεις τους, στο άθλημα της παράκτιας κωπηλασίας, αλλά ταυτόχρονα και της γενικής εκγύμνασης ενηλίκων.

Ελάτε λοιπόν, να αποκτήσουμε ξανά κανονικότητα στις ζωές μας κι ευεξία, μέσω ενός καταπληκτικού αθλήματος, όπως η παράκτια κωπηλασία.

Πληροφορίες στα τηλ: 22540 24813, 6970237438

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το