Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Γεγονός ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας γυναικών

banner roots

Λήμνος: Γεγονός ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας γυναικών
14.10.2021 | 20:04

Λήμνος: Γεγονός ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας γυναικών

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο πρώτος αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ γυναικών στη Λήμνο είναι γεγονός, με την ομάδα της ΑΕΛ Λήμνου να καλείται να αντιμετωπίσει την ομάδα του Αγ. Θωμά – Γουδί, σε μια αναμέτρηση εντός έδρας.

245270447 3084815881776339 3435384752631267026 n

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 κ ώρα 16:00 στο στάδιο Κοντιά θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ' ΕΘνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών μεταξύ της πρωτάρας Α.Ε. Λήμνος και της ποδοσφαιρικής ομάδας Αγ. Θωμά-Γουδί από την Αθήνα.

Τα κορίτσια μας είναι πανέτοιμα και όλοι μας ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε στους φιλάθλους του νησιού την ομάδα ποδοσφαίρου του τόπου μας.

Ο πρώτος επίσημος αγώνας ελπίζουμε να συνοδευτεί και από μια καλή εμφάνιση, καθώς μη ξεχνάμε ότι η ομάδα μας παρουσιάζεται για πρώτη φορά στους αγωνιστικούς χώρους και τα κορίτσια μας πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν έχουν παίξει ξανά σε επίσημο αγώνα. Σας περιμένουμε να μας στηρίξετε και να μας χειροκροτήσετε!!!

Σας ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συμπαράσταση.

Οι αθλήτριες....Όλγα Αγαλιανού, Ειρήνη Αθανασίου, Δέσποινα Αρχοντίδου, Ευσταθία Βεράκη, Μαρία Γούτσιου, Μαρία Δήμου, Ραφαηλία Κρομιλήδου, Χριστίνα Λιγδάρα, Ανδριανή Μαγδαλήνου, Έλενα Μαναβάκη, Άννα Μπλια, Μαρία Μπουλέτου, Δέσποινα Πλακιώτη, Βίβιαν Προβατά, Κατερίνα Ρεπανιδά, Εύα Σουλντίσα, Έλσα Στρογγυλού, Φωτεινή Τρυφερή

Το Δ.Σ...

Θοδωρής Λυγδάς προπονητής, Μαρία Μαμαλίκου ψυχολόγος, Ηλιάνα Ασβεστά φυσικοθεραπευτής, Βαλάντης Κρομιλήδης, Γιώργος Χαροκόπο

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το