Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Δ/ντρια Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Λέσβου στον FM 100 για τα προβλήματα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας (audio)
afoi poriazi
Η Δ/ντρια Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Λέσβου στον FM 100 για τα προβλήματα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας (audio)
19.10.2021 | 20:16

Η Δ/ντρια Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Λέσβου στον FM 100 για τα προβλήματα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας (audio)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό παρουσιάζονται στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας γεγονός που έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του σχολείου και την εύρυθμη διενέργεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Για το γεγονός αυτό ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου απέστειλε επιστολή στη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λέσβου Κατερίνα Στρατάκη διαμαρτυρόμενος για τα ζητήματα που έχουν προκύψει.

Η κ. Στρατάκη κλήθηκε να μιλήσει για το θέμα στην εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου στον FM 100 και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους έχουν δημιουργηθεί κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό. Αναφέρθηκε στις διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να καλυφθούν τα κενά ώστε να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των τμημάτων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Παράλληλα, απάντησε σε ερωτήματα σχετικά με την απουσία σχολικών γευμάτων από τις σχολικές δομές της Λήμνου, καθώς και για το Νέο Σχολείο, την αξιολόγηση αλλά και τα προβλήματα που προκαλούν οι συγχωνεύσεις τμημάτων.

Ακούστε όλα όσα είπε η κ. Στρατάκη στον FM 100:

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018