Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λύκειο Ελληνίδων Λήμνου: Πρόσω ολοταχώς για τη νέα χορευτική και καλλιτεχνική χρονιά (audio)
afoi poriazi
Φωτογραφία: Pantelis Pravlis Φωτογραφία: Pantelis Pravlis
19.10.2021 | 21:42

Λύκειο Ελληνίδων Λήμνου: Πρόσω ολοταχώς για τη νέα χορευτική και καλλιτεχνική χρονιά (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Τις μηχανές του ζεσταίνει και πάλι το Παράρτημα Λήμνου του Λυκείου των Ελληνίδων (ΛτΕ) μετά από έναν και πλέον χρόνο αδράνειας λόγω πανδημίας.

Όπως είπε η αντιπρόεδρος του ΛτΕ Λήμνου Φανή Λούγκλου μιλώντας στη Δέσποινα Βασιλειάδου, λειτουργούν ξανά τα χορευτικά τμήματα παιδιών και ενηλίκων σε Μύρινα, Μούδρο και Κοντοπούλι ενώ έχουν δημιουργηθεί τμήματα εκμάθησης λύρας και βυζαντινής μουσικής.

Η ανταπόκριση των μελών είναι ιδιαίτερα θερμή, ανέφερε η κ. Λούγκλου, γεγονός που αντικατοπτρίζει την ανάγκη του κόσμου για έκφραση μετά από την πολύμηνη αποχή από τις δραστηριότητες του ΛτΕ.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτές, μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2254401011 και 6973401177, όπως και στη σελίδα του Λυκείου Ελληνίδων Λήμνου στο Facebook. Να σημειωθεί ότι τα τμήματα λειτουργούν εφαρμόζοντας πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του Covid-19.

Ακούστε τη συζήτηση με την κ. Λούγκλου στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018