Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στον αγώνα για την προστασία των παιδιών από την σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση
afoi poriazi
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στον αγώνα για την προστασία των παιδιών από την σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση
21.10.2021 | 09:39

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στον αγώνα για την προστασία των παιδιών από την σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στηρίζει τα μηνύματα της καμπάνιας για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης υπογράφοντας Σύμφωνο Συνεργασίας με το Τμήμα για τα Δικαιώματα του Παιδιού του Συμβουλίου της Ευρώπης, ώστε να πολλαπλασιαστούν τα μηνύματα για την Πρόληψη και τον Τερματισμό της Παιδικής Σεξουαλικής Κακοποίησης.

Η Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνο Μουτζούρη για τη συμβολή του στη μεγάλη προσπάθεια ενάντια στη σεξουαλική βία κατά των παιδιών. Είναι ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της ενημέρωσης ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας.

Τα εργαλεία ενημέρωσης της καμπάνιας μέσω των κοινών δράσεων με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα φτάσουν σε περισσότερα σπίτια και σχολεία και μαζί με τους κανόνες αυτοπροστασίας θα δημιουργήσουν ένα ασφαλέστερο πλαίσιο για όλα τα παιδιά. 

Η υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας με το Συμβούλιο της Ευρώπης και από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου υλοποιεί σταδιακά τον μεγάλο στόχο της συμμετοχής στην καμπάνια όλων των Περιφερειών της χώρας, κάτι που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική  στο εγχείρημα για ένα κόσμο ασφαλέστερο για τα παιδιά. 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018