Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>2ος Διασυλλογικός Αγώνας Κ14 (Αγοριών-Κοριτσιών) Ατομικών Αγωνισμάτων Ομίλου Σωματείων Λήμνου

banner roots

2ος Διασυλλογικός Αγώνας Κ14 (Αγοριών-Κοριτσιών) Ατομικών Αγωνισμάτων Ομίλου Σωματείων Λήμνου
22.10.2021 | 19:12

2ος Διασυλλογικός Αγώνας Κ14 (Αγοριών-Κοριτσιών) Ατομικών Αγωνισμάτων Ομίλου Σωματείων Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου με την υποστήριξη του Οργανισμού Εκπαίδευσης Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Λήμνου, τον οποίο και ευχαριστούμε, θα διεξαχθεί ο 2ος Διασυλλογικός Αγώνας ατομικών αγωνισμάτων Κ14 (Αγοριών-Κοριτσιών) Φθινοπωρινής περιόδου για τον όμιλο σωματείων της Λήμνου το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 το πρωί , στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας.

Οι αθλητές-τριες ηλικίας Κ14 ετών γεννηθέντες τα έτη 2008-2009 , έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε ένα ατομικό αγώνισμα και μία σκυταλοδρομία 4X60μ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στην υπ’ αρ. πρωτ.126/8.06.2021 προκήρυξη των αγώνων αλλά και σύμφωνα με το επικαιροποιημένο την 4-10-2021 υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων ανοικτού στίβου του ΣΕΓΑΣ όπως έχουν ενημερωθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.

Γενικές οδηγίες:

-Οι αθλητές και αθλήτριες Κ14 συμμετέχουν με self - test, που θα επιδεικνύουν στη Γραμματεία μαζί με τα υπόλοιπα απαραίτητα δικαιολογητικά (Κάρτα Υγείας και Δελτίο Αθλητή).

-Κατά την είσοδο των σωματείων στο στάδιο, ο υπεύθυνος προπονητής – συνοδός να έχει συμπληρωμένη την ομαδική κατάσταση εισόδου για να είναι πιο εύκολος και γρήγορος ο έλεγχος.

- ΄Οσον αφορά το φίλαθλο κοινό κλπ ενδιαφερόμενους,   τους αγώνες μπορούν να τους παρακολουθήσουν μόνο οι:

-Εμβολιασμένοι

-Νοσήσαντες

-Μοριακός έλεγχος 72 ώρες

-Rapid Test 48 ώρες

Επιδεικνύοντας τα παραπάνω δικαιολογητικά κατά την είσοδό τους στο στάδιο.

Στους τρείς πρώτους νικητές-τριες των αγωνισμάτων,   θα δοθούν διπλώματα & μετάλλια αλλά και βεβαίωση συμμετοχής σε όλα τα παιδιά , προπονητές, κριτές, οι οποίοι θα τα παραλαμβάνουν σε ειδικό χώρο που θα δημιουργηθεί στο στάδιο για τον σκοπό αυτό, λόγω του covid/19.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel