Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Ακτοπλοϊκό, ΦΠΑ και τιμές καυσίμων στο τραπέζι της πρώτης συνεδρίασης της Δ.Ε.Ε.Π Λέσβου (audio)

banner roots

Λήμνος: Ακτοπλοϊκό, ΦΠΑ και τιμές καυσίμων στο τραπέζι της πρώτης συνεδρίασης της Δ.Ε.Ε.Π Λέσβου (audio)
02.11.2021 | 20:10

Λήμνος: Ακτοπλοϊκό, ΦΠΑ και τιμές καυσίμων στο τραπέζι της πρώτης συνεδρίασης της Δ.Ε.Ε.Π Λέσβου (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Για τις αλλαγές στα τοπικά όργανα της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στον FM 100 και τη Δέσποινα Βασιλειάδου ο Βαγγέλης Χριστοφιδέλλης, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Λέσβου του κόμματος, η οποία αντικαθιστά την μέχρι πρότινος ΝΟΔΕ Λήμνου.

Η πρώτη συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε χθες παρόντων του βουλευτή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας και Αντιπροέδρου της Βουλής, Χαράλαμπου Αθανασίου, και του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη.

Σε αυτή τέθηκαν επί τάπητος μείζονα θέματα που ταλανίζουν τη Λήμνο, όπως τα προβλήματα στην ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού, οι αυξημένες τιμές των καυσίμων καθώς και το πάγιο αίτημα κατοίκων και επαγγελματιών για μείωση του συντελεστή ΦΠΑ.

Ο κ. Χριστοφιδέλλης αποκαλύπτει όσα συζητήθηκαν στη συνεδρίαση καθώς και τις απαντήσεις που έλαβαν τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. από τον κ. Κουτουλάκη για τα παραπάνω θέματα.

Ακούστε όλα όσα είπε:

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το