Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Lemnos Wine Club: Μια νέα κοινότητα για τους φίλους του κρασιού στη Λήμνο

banner roots

Lemnos Wine Club: Μια νέα κοινότητα για τους φίλους του κρασιού στη Λήμνο
09.11.2021 | 10:09

Lemnos Wine Club: Μια νέα κοινότητα για τους φίλους του κρασιού στη Λήμνο

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Το Lemnos Wine Club, μια νέα κοινότητα για τους οινόφιλους πραγματοποιεί την πρώτη του συνάντηση το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ. στον πολυχώρο «Αποθήκη» στο λιμάνι της Μύρινας με τίτλο «Γνωριμία με το Lemnos Wine Club: Τα μυστικά της γευσιγνωσίας του κρασιού Ι».

Σκοπός του Lemnos Wine Club είναι η γνωριμία του κοινού με τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα μέσα από στοχευμένες γευσιγνωσίες, παρουσιάσεις οινοποιείων με φυσική παρουσία των οινοπαραγωγών, συνδυασμούς κρασιού και φαγητού, κ.ά. Παράλληλα, φιλοδοξία του Lemnos Wine Club είναι να συγκεντρώσει ανθρώπους που αγαπούν το κρασί, ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις και νέες προτάσεις στον χώρο του κρασιού και επιθυμούν να μοιράζονται οινικές εμπειρίες.

Στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας του Lemnos Wine Club, θα γίνει μια εισαγωγή στις βασικές αρχές της γευσιγνωσίας του κρασιού και θα δοκιμαστούν ορισμένες τυπικές ελληνικές ποικιλίες.

Τον συντονισμό του Lemnos Wine Club όπως και την παρουσίαση επιμελείται η Ελευθερία Κωνσταντάρα, η οποία παράλληλα με την επαγγελματική της δραστηριότητά της στο χώρο του πολιτισμού και μετά από σεμινάρια αμπελουργίας και γευσιγνωσίας κρασιού διαχειρίζεται από το 2016 το Lemnos Wine Trails, μια πλατφόρμα μέσω της οποίας παρέχονται εμπειρίες οινοτουρισμού με επίκεντρο τα οινοποιεία και τον αμπελώνα της Λήμνου.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων που προβλέπονται για τους χώρους των κοινωνικών εκδηλώσεων. Συγκεκριμένα, για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού σε συνδυασμό με την αστυνομική ταυτότητα .

Η παρουσίαση θα πλαισιωθεί από αγγλικούς υπότιτλους. Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η κράτηση, καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 6977275249.

lemnos wine club banner

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel