Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>"2 χρόνια Πατέρας δικός μας!!!"
afoi poriazi
"2 χρόνια Πατέρας δικός μας!!!"
14.11.2021 | 10:55

"2 χρόνια Πατέρας δικός μας!!!"

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Γράφει η Ιωάννα Διαματάρη

Σαν σήμερα το 2019 πρωτοήλθε στο νησί ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας. Μια μέρα βροχερή...

Σκέφτομαι πως από τους 24 μήνες, τους 21 τους περάσαμε στη δίνη της covid-19. Κι όμως ο ακούραστος Δεσπότης μας δεν σταμάτησε στιγμή να περιδιαβαίνει το όμορφο νησί μας, να επισκέπτεται τον γειτονικό Άη-Στράτη, να ιερουργεί τα Άχραντα Μυστήρια, να ορθοτομεί τον Λόγο της Αληθείας!!! Δεν σταμάτησε να μετέχει στις χαρές και τις λύπες μας, στις δράσεις και τις διεκδικήσεις μας!!! Δεν σταμάτησε να αγωνίζεται για την προκοπή του βίου και της πίστεως του ποιμνίου του, για την διαρκή κατάρτιση κλήρου και λαού. Έγινε τελικά πιο Λημνιός από τους Λημνιούς, έγινε ο Δεσπότης της καρδιάς μας!!!

Έχω υποχρέωση να ομολογήσω πως έχω πολλαπλώς ευεργετηθεί από την αγάπη του!!! Με τον τρόπο του, με το χαμόγελο και τον λόγο του λειτουργεί πάντα υποστηρικτικά!!! Γίνεται "τοις πάσι, τα πάντα"!!! Γίνεται ταυτόχρονα βρόχινο νερό για να ξεδιψάσει τις άκαρπες καρδιές μας αλλά και αλεξιβρόχιο για να μας προστατεύσει από την ορμή των καταστροφικών φαινομένων της εποχής μας!!!

ΙΕΡΟΘΕΟΥ του Σεβασμιωτάτου & Θεοπροβλήτου Μητροπολιτου της Αγιοτάτης Μητροπόλεως ΛΗΜΝΟΥ & ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ, Υπερτίμου και Εξάρχου παντός Αιγαίου Πελάγους, ημών δε Πατρός και Ποιμενάρχου, πολλά τα έτη!!!

Υ.Γ. Πολύ λυπάμαι που λόγοι ανωτέρας βίας δεν μου επέτρεψαν να βρίσκομαι σήμερα στη Λήμνο μας, στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδος στη Μύρινα...

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018