Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τα «Αθλητικά Μονοπάτια» και φέτος στον Άγιο Ευστράτιο

banner roots

Τα «Αθλητικά Μονοπάτια» και φέτος στον Άγιο Ευστράτιο
22.11.2021 | 14:03

Τα «Αθλητικά Μονοπάτια» και φέτος στον Άγιο Ευστράτιο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Για 4η συνεχή χρονιά τα «Αθλητικά Μονοπάτια» συνεχίζουν και τον χειμώνα το ταξίδι τους στα απομακρυσμένα νησιά του Αιγαίου!

Άγιος Ευστράτιος, Αμοργός, Αστυπάλαια, Κάσος, Καστελλόριζο, Λειψοί, Νίσυρος και Τήλος είναι τα νησιά που θα υποδεχθούν οκτώ Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, οι οποίοι θα βρεθούν για τους επόμενους μήνες δίπλα στα παιδιά του κάθε νησιού, υλοποιώντας καθημερινά ποικίλες αθλητικές, μουσικοκινητικές και κιναισθητικές δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης.

Τα «Αθλητικά Μονοπάτια» διοργανώνονται από το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence, που λειτουργεί υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ και υλοποιούνται από την «Αναγέννηση και Πρόοδος», με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Ένα δίκτυο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όπως η Ιατρική Σχολή, τα ΣΕΦΑΑ, το Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστήμιου Κρήτης, το Ερευνητικό Εργαστήριο «Προηγμένων Εκπαιδευτικών Τεχνολογιών και Εφαρμογών Κινητών Συσκευών» του Τμήματος Πληροφορικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, οργανισμοί και κορυφαίοι επιστήμονες, υποστηρίζουν τις δράσεις αυτές χαράσσοντας τα μελλοντικά μονοπάτια!

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel