Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Διακοπές ρεύματος το Σάββατο στον Άγιο Δημήτριο

the roots web banners 06

Λήμνος: Διακοπές ρεύματος το Σάββατο στον Άγιο Δημήτριο
26.11.2021 | 10:16

Λήμνος: Διακοπές ρεύματος το Σάββατο στον Άγιο Δημήτριο

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν, το Σάββατο (27/11), σε περιοχές του Αγίου Δημητρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του τοπικού πρακτορείου του ΔΕΔΔΗΕ.

Συγκεκριμένα, οι διακοπές θα σημειωθούν σε:

Άγιος Δημήτριος: Περιοχή Λατομείο κ. Σιάχου – Φυλάκιο Στρατού – Επικοινωνίες Στρατού – Θερμοκήπια κ. Μαρκάκη, στις 27/11/21 ημέρα ΣΆΒΒΑΤΟ, από ώρα 09:00 π.μ. έως 10:30 π.μ.

και

Άγιος Δημήτριος: Περιοχή Θερμοκήπια κ. Γκιοργκινέ – Αντλιοστάσιο Στρατού – Ποιμνιοστάσιο κ. Βελβέ, στις 27/11/21 ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ, από ώρα 09:00 π.μ. έως 15:00

Ο ΔΕΔΔΗΕ αναφέρει σχετικά: «Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το