Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Λήμνος πρόσφερε δώρο ζωής | «Ευχαριστώ» από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών

the roots web banners 06

Η Λήμνος πρόσφερε δώρο ζωής | «Ευχαριστώ» από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών
30.11.2021 | 18:32

Η Λήμνος πρόσφερε δώρο ζωής | «Ευχαριστώ» από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ευχαριστίες προς όλους όσοι συνέβαλαν να ολοκληρωθεί επιτυχώς ακόμη μία εθελοντική αιμοδοσία απευθύνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου.

Το μήνυμα που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει:

«Με το τέλος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους και μέλη του, για την προσέλευσή τους και τη μεγάλη ανιδιοτελή προσφορά τους σε φιάλες ζωής για ακόμη μια φορά, παρά την επιφυλακτικότητα λόγω της πανδημίας!

Επίσης, θα ήθελε να ευχαριστήσει το προσωπικό της κινητής μονάδας του νοσοκομείου "Αμαλίας Φλέμινγκ", τον διοικητή και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου που στηρίζουν κάθε εκδήλωση και τις εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού Λήμνου, οι οποίες είναι πάντα δίπλα μας, καθώς και τους φίλους του συλλόγου, όπως τον κ. Κώστα Τάντο, τον κ. Νίκο Μπογιατζόγλου, τον κ. Παναγιώτη Καραφιλίπου και την κα Ελένη Ρούφου, οι οποίοι μας βοήθησαν για την διεκπεραίωση κι αυτής της αιμοδοσίας.

Κλείνοντας, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μητροπολίτη μας Σεβασμιότατο κ.κ. Ιερόθεο, για την ευγενή παραχώρηση της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου Αγίας Τριάδας, στην οποία διεξήχθη κι αυτή η εθελοντική αιμοδοσία, για την αγάπη και τις ευλογίες του.

Ακόμη τον Δήμο Λήμνου για την γραφική ύλη, αφίσες κι άλλα έντυπα που μας προμηθεύει καθώς και τον κ. Μιχάλη Χρυσάφη και την εταιρία Χρυσάφη για τα κεράσματα, που προσέφερε στα μέλη της κινητής μονάδας αιμοληψίας.

Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε τα πολλά νέα παιδιά που προσήλθαν και ως νέοι εθελοντές αιμοδότες μας υπενθύμισαν ότι η εθελοντική αιμοδοσία και κατά επέκταση ο εθελοντισμός, βρίσκει άξιους συνεχιστές στα πρόσωπά τους.

Καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα, δημιουργικό το νέο έτος με υγεία και ευτυχία!

Καλή αντάμωση τον Μάρτιο..., με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel