Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πράξη αλληλεγγύης για τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Λήμνου

the roots web banners 06

Πράξη αλληλεγγύης για τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Λήμνου
21.12.2021 | 20:36

Πράξη αλληλεγγύης για τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Λήμνου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στην προσφορά υλικών προϊόντων στο ΕΕΕΕΚ Ρεπανιδίου Λήμνου προχώρησε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής υπευθυνότητας «προΣfΕΕρουμε».

Η διευθύντρια και το προσωπικό του ΕΕΕΕΚ απευθύνουν ευχαριστίες για την σημαντική πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα, αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση: «Η Διευθύντρια και το Προσωπικό του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ρεπανιδίου Λήμνου ευχαριστεί θερμά τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και την Ένωση Φαρμακευτικών Εταιρειών για την προσφορά υλικών προϊόντων στην σχολική μας μονάδα».

Λίγα λόγια για την κοινωνική πρωτοβουλία «προΣfΕΕρουμε»

Έχοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας τους τον άνθρωπο και στόχο την ουσιαστική προσφορά και κοινωνική αλληλεγγύη, ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ) ένωσαν τις δυνάμεις τους σ’ ένα κοινό όραμα που συμβάλλει στη θεραπεία των κοινωνικών ανισοτήτων και ανοίγει την αγκαλιά του στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας.

Η κοινωνική πρωτοβουλία «προΣfΕΕρουμε» σκοπό έχει να καλύψει ανάγκες σε φαρμακευτικά σκευάσματα, υγειονομικά υλικά και είδη πρώτης ανάγκης σε παιδιά που φιλοξενούνται στα Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, ενώ υπό την αιγίδα του εκπονούνται εκπαιδευτικά σεμινάρια από κοινωνικούς λειτουργούς και νοσηλευτές του Ε.Ε.Σ.

spesfeeroume eeeek limnou

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel