Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ποτάμι… δρόμος στην Ατσική (ξανά)
Ποτάμι… δρόμος στην Ατσική (ξανά)
29.12.2021 | 19:45

Ποτάμι… δρόμος στην Ατσική (ξανά)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

«Κάθε φορά που ο δρόμος γεμίζει νερά φοβάμαι μήπως μπει στα σπίτια και τα μαγαζιά», λέει στον FM100 κάτοικος της Ατσικής, ο οποίος βλέπει κάθε φορά που βρέχει να επαναλαμβάνεται το ίδιο έργο!

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, οι οποίες τραβήχτηκαν σήμερα το πρωί από επιχειρηματία της περιοχής, ο δρόμος έχει μετατραπεί για άλλη μια φορά σε ποτάμι.

atsiki1

atsiki2
Ακροατής του FM100 μάλιστα επικοινωνώντας μαζί μας μετέφερε πως το πρωί θέλησε να μεταβεί σε γνωστό supermarket της περιοχής όμως δεν κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο του καθώς η στάθμη του νερού υπολογίζει πως έφτανε τους 15 πόντους.
Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φόρα που καταγράφουμε πλυμμηρικά φαινόμενα στην συγκεκριμένη περιοχή της Ατσικής, όμως εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής και έντονων πια καιρικών φαινομένων, είναι καιρός τόσο ο πρόεδρος της κοινότητας όσο και ο Δήμος να δώσουν οριστικό τέλος στο πρόβλημα, αφού τη λύση τη γνωρίζουν.
Η δημιουργία υπόγειων φρεατίων και η τοποθέτηση σχαρών σε τρία – τέσσερα σημεία είναι αρκετά, αρκεί να υπάρξει θέληση!

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018