Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ανδρουλάκης από τη Λήμνο: «Πρέπει να σταματήσουν οι εταίροι μας να εξοπλίζουν την Τουρκία» (video)

banner roots

Ανδρουλάκης από τη Λήμνο: «Πρέπει να σταματήσουν οι εταίροι μας να εξοπλίζουν την Τουρκία» (video)
05.01.2022 | 22:04

Ανδρουλάκης από τη Λήμνο: «Πρέπει να σταματήσουν οι εταίροι μας να εξοπλίζουν την Τουρκία» (video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στο τέλος του, βαίνει το πρόγραμμα των επαφών και των ομιλιών που είχαν δρομολογηθεί στη Λήμνο, αμέσως μετά την άφιξη του νέου Προέδρου του ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη.

Μετά την άφιξή του και την υποδοχή που του ετοίμασαν στελέχη του κόμματος, ο κ. Ανδρουλάκης βρέθηκε στο ξενοδοχείο Διαμαντίδης, όπου και μίλησε τόσο σε φίλους και μέλη του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ, όσο και στα μέσα ενημέρωσης του νησιού.

Μετά το τέλος της ομιλίας του πραγματοποίησε ολιγόλεπτη συνάντηση με το Δήμαρχο Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη.

Ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας στην κάμερα του FM100, έστειλε ηχηρό μήνυμα προς την Τουρκία, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και ζήτησε από του εταίρους μας και συγκεκριμένα τη Γερμανία και την Ισπανία να σταματήσουν να εξοπλίζουν τη Γείτονα Χώρα.

Σε ότι αφορά την πιθανότητα πρόωρων εκλογών ο κ. Ανδρουλάκης, ανέφερε πως πάντα είναι καιρός για εκλογές, όμως οι συγκυρίες αυτή τη στιγμή δεν το επιτρέπουν, αφού «για την ώρα θα πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας στην πανδημία αλλά και την ακρίβεια που πλήττει τα νοικοκυριά».

Ακούστε τα όσα ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης στη Δέσποινα Βασιλειάδου

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel