Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: 363 τα ενεργά κρούσματα

banner roots

Λήμνος: 363 τα ενεργά κρούσματα
11.01.2022 | 18:29

Λήμνος: 363 τα ενεργά κρούσματα

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

Τα τριακόσια εξήντα τρία ενεργά κρούσματα "έφτασε" η Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, τα οποία επιμελείται ο κ. Μονοκρούσος κι εξετάζουν την επιδημιολογική εικόνα του νησιού.

monokrousos11 1

monokrousos11 1 2

Υπενθυμίζουμε ότι οι εργαστηριακά επιβεβαιωμένες λοιμώξεις Covid-19, που καταγράφηκαν στην Π.Ε. Λήμνου σήμερα, Τρίτη 11 Ιανουαρίου,  σύμφωνα με την ημερήσια επιδημιολογική μελέτη του ΕΟΔΥ, είναι 37.

Επιπλέον, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Νοσοκομείου για την εξυπηρέτηση των πολιτών που φέρουν θετικό rapid test και θέλουν να το επιβεβαιώσουν με μοριακό τεστ (PCR), θα διενεργούνται λήψεις κάθε Τρίτη και Πέμπτη ώρες 11.00-13.00 στο παλαιό θυρωρείο του Νοσοκομείου. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν κλείσει προηγουμένως ραντεβού στο Γραφείο της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων στο τηλ. 22543-50445 (κα Κριαρή Αναστασία). Επισημαίνεται ότι η παραπάνω διαδικασία δεν είναι απαραίτητη για τους πλήρως εμβολιασμένους πολίτες.

Ακόμη, δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης του κορωναϊού (rapid test) πραγματοποιούνται στο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο του Μούδρου από Δευτέρα 03-01-2022 και κάθε εργάσιμη ημέρα από 12:00 - 14:00.

- Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ, την Αστυνομική ταυτότητα και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

- "Οι πολίτες παρακαλούνται να επισκεφθούν το gov.gr και να μεταβούν στην υπηρεσία για την έκδοση βεβαίωσης αποτελέσματος του διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19, με τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet και τον ΑΜΚΑ τους, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες."

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το