Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δήμος Λήμνου: Ανακοίνωση για τους λογαριασμούς ύδρευσης
afoi poriazi
Δήμος Λήμνου: Ανακοίνωση για τους λογαριασμούς ύδρευσης
21.01.2022 | 21:03

Δήμος Λήμνου: Ανακοίνωση για τους λογαριασμούς ύδρευσης

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Δήμος Λήμνου ενημερώνει τους πολίτες για τους εναλλακτικούς τρόπους παραλαβής και αποπληρωμής των λογαριασμών ύδρευσης εξαιτίας της μεγάλης καθυστέρησης που έχει προκύψει στην  διανομή τους.

Η ανακοίνωση του Δήμου Λήμνου αναφέρει:

Λόγω μεγάλης καθυστέρησης στη διανομή των λογαριασμών ύδρευσης, ενημερώνουμε τους καταναλωτές του Δήμου μας ότι μπορούν να λαμβάνουν τους λογαριασμούς τους άμεσα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail), μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών συναλλαγών ydata.eu.

Η πρόσβαση στο σύστημα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας  https://ydata.eu/ , ενώ σχετικό banner υπάρχει και στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας του Δήμου Λήμνου (limnos.gov.gr).

Επίσης, έπειτα από σχετική αλληλογραφία με το υποκατάστημα ΕΛΤΑ Μύρινας, ενημερώνουμε τους καταναλωτές οι οποίοι διαμένουν σε περιοχές εκτός οικισμών ότι θα πρέπει να δηλώσουν στην αρμόδια υπηρεσία ύδρευσης της Δημοτικής τους Ενότητας μια διεύθυνση εντός οικισμού από την οποία θα παραλαμβάνουν τους λογαριασμούς ύδρευσης.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018