Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Επαρχείο Λήμνου για τις εκδηλώσεις Anzac

banner roots

Το Επαρχείο Λήμνου για τις εκδηλώσεις Anzac
28.04.2022 | 18:58

Το Επαρχείο Λήμνου για τις εκδηλώσεις Anzac

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις «Τιμής και Μνήμης για τους Πεσόντες στην Εκστρατεία της Καλλίπολης» στις 27 Απριλίου 2022, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου.

DSC 0032

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεο Γ’, του Τέως Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και Σύμβουλου της Κυβέρνησης επί θεμάτων ακριτικών περιοχών και Αγίου Όρους κ. Αλκιβιάδη Στεφανή , του Πρέσβη της Αυστραλίας κ. Arthur Spyrou , του Αναπληρωτή Πρέσβη της Αυστραλίας Mr David Kilham, του Αμυντικού Ακολούθου της Πρεσβείας της Αυστραλίας στη Μαδρίτη Επικελευστή Mr Mick Kirby μετά της συζύγου του , της Υπεύθυνης Δημοσιών Σχέσεων της Πρεσβείας της Αυστραλίας κα   Λουσή Καλφαγιάν, της Επιτετραμμένης της Πρεσβείας της Νέας Ζηλανδίας στη Ρώμη Mrs Emma Murphy, της Διευθύντριας Επικοινωνίας της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής ΄Ενωσης Ελληνισμού , κα Ζέφη Καργίδου, τον Εκπρόσωπο του ΑΓΕΝ, Αρχιπλοίαρχο Χαράλαμπο Πεγκλίδη, του Έπαρχου Λήμνου κ. ΄Αγγελου Βλάττα -Λαμπρινού , του Δήμαρχου Λήμνου κ. Δημήτριου Μαρινάκη, του Διοικητή της 88 Σ.ΔΙ. Κωνσταντίνου Τακόπουλου, του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου κ. Τριαντάφυλλο Κανταρά , του Πρόεδρου του Περιφερειακού τμήματος Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, των Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων, των Διοικητών και εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, της Ένωσης Αποστράτων αξιωματικών Λήμνου, τοπικών συλλόγων καθώς και εκπροσώπων συλλόγων του εξωτερικού.

DSC 0037

"Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μούδρου «Παύλο Κουντουριώτη» και τον Επιμορφωτικό Μουσικοχορευτικό Σύλλογο Τσιμανδρίων «Κοιμήσεως της Θεοτόκου» για την συμμετοχή τους και τη βοήθεια τους.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στα Κοινοπολιτειακά Κοιμητήρια του Μούδρου και του Πορτιανού καθώς και στο Μνημείο Αυστραλών Πεσόντων στο Λιμάνι του Μούδρου και στο Μνημείο της Αυστραλιανής Προβλήτα στον Άγιο Παύλο Μούδρου", καταλήγει η ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου.

anzac1

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το