Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>H απάντηση Μουτζούρη στην Συμπαράταξη Πολιτών και τον Γιάννη Σπιλάνη
afoi poriazi
H απάντηση Μουτζούρη στην Συμπαράταξη Πολιτών και τον Γιάννη Σπιλάνη
05.05.2022 | 21:21

H απάντηση Μουτζούρη στην Συμπαράταξη Πολιτών και τον Γιάννη Σπιλάνη

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

Την απάντησή του έδωσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, στον Περιφερειακό Σύμβουλο κι επικεφαλής της Συμπαράταξης Πολιτών Βορείου Αιγαίου, Γιάννη Σπιλάνη, με αφορμή το δημοσίευμα που περιλαμβάνει τις θέσεις της Συμπαράταξης Πολιτών Βορείου Αιγαίου για το έργο της Περιφερειακής Αρχής.

Η απάντηση Μουτζούρη: 

Ευχαριστώ τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Σπιλάνη, ανεξάρτητα από το γνωστό του ύφος, για το ότι :

  • Ως μόνο μειονέκτημα του Περιφερειάρχη και της Περιφερειακής Αρχής αναγνωρίζει  την μη άσκηση Κυβερνητικών Αρμοδιοτήτων. Όντως η Περιφερειακή Αρχή ασχολείται με τα του οίκου της, δηλαδή τις αρμοδιότητες της και τα προβλήματα των πολιτών, τα οποία προσπαθεί και τις περισσότερες φορές επιλύει. Είναι αυτά που κ. Σπιλάνης εκτιμά ως "πελατειακές σχέσεις''. Η Περιφερειακή Αρχή δεν αρέσκεται στην επαναστατική γυμναστική. Διεκδικεί θεσμικά την επίλυση χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν τον τόπο, χωρίς κραυγές εντυπωσιασμού. Είμαστε των έργων και το έχουμε αποδείξει, με αύξηση της απορροφητικότητας Ευρωπαϊκών πόρων κατά 40%, με δρομολόγηση μελετών κ.λ.π.
  • Αναγνωρίζει, εμμέσως πλην σαφώς, τις υπηρεσίες που αφιλοκερδώς προσφέρει η σύζυγος μου όπου μπορεί, χωρίς θεσμικό ρόλο, με δικά της έξοδα μετακινήσεως και διαμονής σε όλα τα νησιά,  βοηθώντας την Περιφερειακή μας Αρχή , για την  μεγαλύτερη προβολή των νησιών μας με την διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων, φιλοξενίας κ.λ.π.. Φυσικά δεν έχω την απαίτηση από το επίπεδο του κ. Σπιλάνη να κατανοήσει ότι κάποιες σύζυγοι,  νοιάζονται για τα ενδιαφέροντα του συζύγου τους, τον υποστηρίζουν και τον στηρίζουν. Αυτά αποτελούν αξίες του κάθε ζεύγους, το οποίο το ίδιο τις καθορίζει.

Ως προς τις συκοφαντικές του  καταγγελίες περί διασπαθίσεως, ημετέρων κ.λ.π τον προτρέπουμε, εάν έχει στοιχεία, να απευθυνθεί στον Εισαγγελέα, ειδάλλως είναι ένας κοινός συκοφάντης, σε αγαστή συνεργασία με όσους ξεκίνησαν την εργολαβία των συκοφαντιών.

Η αγάπη των πολιτών και η εκτίμηση που καθημερινά εκφράζεται με όλους τους τρόπους προς την Περιφερειακή Αρχή είναι ασπίδα μας για κάθε λασπολόγο.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018