Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Περιφέρεια: Διαφημιστικό οπτικοακουστικό υλικό για την προβολή των τυροκομικών προϊόντων της Λέσβου και της Λήμνου
afoi poriazi
Περιφέρεια: Διαφημιστικό οπτικοακουστικό υλικό για την προβολή των τυροκομικών προϊόντων της Λέσβου και της Λήμνου
06.05.2022 | 13:01

Περιφέρεια: Διαφημιστικό οπτικοακουστικό υλικό για την προβολή των τυροκομικών προϊόντων της Λέσβου και της Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα 06.05.2022 στο γραφείο του μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Τυροπαραγωγών Λέσβου στα οποία παρέδωσε διαφημιστικό οπτικοακουστικό υλικό για την προβολή των τυροκομικών προϊόντων της Λέσβου και της Λήμνου, το οποίο ετοιμάστηκε με πρωτοβουλία και δαπάνες της Περιφέρειας.

Παρών στην συνάντηση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Πανάγος Κουφέλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιγνάτης Θυμέλης, ο Γραμματέας Αντώνης Καλδέλλης και τα μέλη Λάμπρος Ρόδος και Σαντζηλιώτης Δημήτρης.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Παραδώσαμε σήμερα στον Σύλλογο Τυροπαραγωγών Λέσβου διαφημιστικό σποτ, την πρωτοβουλία για την παραγωγή του οποίου είχε η Περιφέρεια προκειμένου να προβληθούν τα τυροκομικά προϊόντα της Λέσβου και της Λήμνου. Είμαστε σε πλήρη συνεργασία με τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα των νήσων μας και καταβάλλουμε από κοινού δράσεις και ενέργειες που σκοπό έχουν την εξωστρέφεια».

Από την πλευρά του Συλλόγου ο κ. Καλδέλλης τόνισε:
« Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει ο Σύλλογος μας, ώστε να προβάλει τα τυροκομικά μας προϊόντα, η Περιφερειακή Αρχή και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης θέλησαν να μας στηρίξουν, δημιουργώντας ένα διαφημιστικό σποτ το οποίο και μας παρέδωσαν σήμερα για να το χρησιμοποιήσουμε, όπως εμείς νομίζουμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη για αυτή την πρωτοβουλία του και θα είμαστε αρωγοί ως Σύλλογος σε κάθε προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφερειακή Αρχή για να προβάλει τον σπουδαιότερο τομέα των νησιών, την τυροκομία τους».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018