Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πρόσκληση για σύμβαση έργου για την υποστήριξη των συστημάτων πληροφορικής και επικοινωνιών της πανεπιστημιακής μονάδας της Λήμνου.
afoi poriazi
Πρόσκληση για σύμβαση έργου για την υποστήριξη των συστημάτων πληροφορικής και επικοινωνιών της πανεπιστημιακής μονάδας της Λήμνου.
08.05.2022 | 12:59

Πρόσκληση για σύμβαση έργου για την υποστήριξη των συστημάτων πληροφορικής και επικοινωνιών της πανεπιστημιακής μονάδας της Λήμνου.

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Τμήμα επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Λήμνο, προσκαλεί την άμεση εκδήλωση ενδιαφέροντος από επαγγελματίες για την τοπική υποστήριξη των συστημάτων πληροφορικής και επικοινωνιών της μονάδας.

Οι εργασίες που θα πρέπει να παρέχει περιγράφονται ενδεικτικά:

Να συνδράμει την εγκατάσταση εξοπλισμού που αφορά σε υπολογιστική συστοιχία, δίκτυα, τηλεφωνία και εξοπλισμό αιθουσών διδασκαλίας και το πρόγραμμα Ήφαιστος που αφορά στην αναβάθμιση των συνδέσεων των κτιρίων και την αναβάθμιση της σύνδεσης με το ΕΔΕΤ στα 10 Gbit.

Να συμμετέχει στην αναβάθμιση του εργαστηρίου πληροφορικής, σε συνέργεια με υποδομή VDI. Σποραδικά να μεριμνά για τον εξοπλισμό που αφορά σε τηλεπικοινωνιακή υποδομή, υπολογιστική υποδομή και υποδομές τηλεδιασκέψεων και τη συντήρηση αυτών.

Ο ενδιαφερόμενος θα λειτουργεί με σχέση εξωτερικού συνεργάτη για περιορισμένο αριθμό ωρών.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τον Πρόεδρο του Τμήματος Κωνσταντίνος Γκατζιώνης 6937283117 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018