Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στη Λήμνο ο Πρόεδρος της Σουηδικής Ολυμπιακής Επιτροπής | Στις 26 Μαΐου εγκαίνια στο «Porto» για τον αθλητικό τουρισμό

banner roots

Στη Λήμνο ο Πρόεδρος της Σουηδικής Ολυμπιακής Επιτροπής | Στις 26 Μαΐου εγκαίνια στο «Porto» για τον αθλητικό τουρισμό
16.05.2022 | 14:59

Στη Λήμνο ο Πρόεδρος της Σουηδικής Ολυμπιακής Επιτροπής | Στις 26 Μαΐου εγκαίνια στο «Porto» για τον αθλητικό τουρισμό

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Τους πρώτους καρπούς της συμφωνίας για την ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού που είχε κλείσει ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας στα μέσα Ιανουαρίου, με τον tour operator Apollo Travel Group, αναμένεται να απολαύσει η Λήμνος.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο μεγαλύτερος tour operator της Σκανδιναβίας, έχει εντάξει στους ελληνικούς προορισμούς του τη Λήμνο, διαμορφώνοντας το ξενοδοχείο στην περιοχή του Αυλώνα, σε ξενοδοχείο υποδοχής αθλητικών ομάδων προκειμένου να πραγματοποιήσουν στο νησί μας την προετοιμασία τους.

Το «Porto» είναι το δεύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, μετά από αυτό στα Σύβοτα, το οποία ενέκρινε η Σουηδική Ολυμπιακή Επιτροπή για την προετοιμασία της Ολυμπιακής ομάδας της χώρας.

Και τα δυο ξενοδοχεία ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη, ο οποίος κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία πέντε χρόνια για να αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν και να το φέρει στα επίπεδα ώστε να καλύπτει τις προδιαγραφές προετοιμασίας ολυμπιακών ομάδων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του FM100, το πρώτο γκρουπ του αθλητικού τουρισμού που θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία του στο νησί μας, αναμένεται να φτάσει στις 26 Μαΐου και εκείνη την ημέρα, στη Λήμνο θα βρεθούν οι πρωταγωνιστές της συμφωνίας, εκπρόσωποι της Σουηδικής Ολυμπιακής Επιτροπής καθώς και ο ίδιος ο Πρόεδρος της.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ενισχυμένο κυβερνητικό κλιμάκιο αναμένεται να βρίσκεται στη Λήμνο εκείνη την ημέρα. Είναι σαφές ότι ο αθλητικός τουρισμός μπορεί συμβάλει καθοριστικά στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου της Λήμνου.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel