Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δ.ΙΕΚ Λήμνου: Ημερίδα με τίτλο "Θέματα και Συστήματα Ασφαλείας"

banner roots

Δ.ΙΕΚ Λήμνου: Ημερίδα με τίτλο "Θέματα και Συστήματα Ασφαλείας"
16.05.2022 | 20:51

Δ.ΙΕΚ Λήμνου: Ημερίδα με τίτλο "Θέματα και Συστήματα Ασφαλείας"

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος
Την Πέμπτη 12 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Λήμνου εκπαιδευτική διαδικτυακή ημερίδα για τους σπουδαστές του Τμήματος «Φύλακες Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων» Δ’ εξαμήνου με θέμα "Θέματα και Συστήματα Ασφαλείας" και ομιλητή τον κ. Παντελή Τίγκα, Αστυνομικό Διευθυντή ε. α., Σύμβουλο Θεμάτων Ασφαλείας και Εκπαιδευτή Σχολών ΕΛ.Α.Σ. στο πλαίσιο του μαθήματος "Ηλεκτρονικά Συστήματα Ασφαλείας" και συγκεκριμένα της ενότητας που αναφέρεται στην προστασία από κλοπή. 

Η ανακοίνωση του Δ.ΙΕΚ Λήμνου αναφέρει: 

Την Πέμπτη 12 Μάιου 2022, οι σπουδαστές του Τμήματος « Φύλακες Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων » Δ’ εξαμήνου του Δ.ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ , μαζί με τον Εκπαιδευτή τους κ. Ιωάννη Φωτοδήμα, στα πλαίσια του μαθήματος "Ηλεκτρονικά Συστήματα Ασφαλείας" της ενότητας προστασία από κλοπή, συμμετείχαν σε διαδικτυακή Ημερίδα με ομιλητή τον αξιότιμο κ.Παντελή Τίγκα, ο οποίος είναι Αστυνομικός Διευθυντής ε.α. , Σύμβουλος Θεμάτων Ασφαλείας και Εκπαιδευτής Σχολών ΕΛ.Α.Σ.
 
Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για ζητήματα εκτάκτων περιστατικών καθώς και την αντιμετώπισή τους. Στην συνέχεια ακολούθησε συζήτηση προκειμένου να λυθούν τυχόν απορίες, καθώς και χρήσιμες συμβουλές για την ορθή άσκηση του επαγγέλματος του φύλακα μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
 
Ευχαριστούμε θερμά τον ομιλητή κ.Παντελή Τίγκα για την πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη διαδικτυακή ενημέρωση, για την τιμή που μας έκανε και τον πολύτιμο χρόνο που διέθεσε για το Δ.ΙΕΚ Λήμνου.
 
diek themata asfaleias1
 
diek themata asfaleias2
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel