Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΓΕ.Λ Μούδρου: 4 δράσεις ανοιχτές στην ψηφοφορία του κοινού | Ψηφίστε τώρα

banner roots

ΓΕ.Λ Μούδρου: 4 δράσεις ανοιχτές στην ψηφοφορία του κοινού | Ψηφίστε τώρα
16.05.2022 | 22:12

ΓΕ.Λ Μούδρου: 4 δράσεις ανοιχτές στην ψηφοφορία του κοινού | Ψηφίστε τώρα

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

Σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία έχει προχωρήσει το Γενικό Λύκειο Μούδρου, αφού επιτρέπει στο κοινό να ψηφίσει μεταξύ τεσσάρων δράσεων που υλοποιήθηκαν κι υλοποιούνται στο σχολικό περιβάλλον με βασικό στόχο και μότο "Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο".

Πιο συγκεκριμένα, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα bravo-schools.inactionforabetterworld θα βρείτε τις τέσσερις δράσεις που θέτει σε ψηφοφορία κοινού το Γενικό Λύκειο Μούδρου.

Δυο λόγια για τις δράσεις:

1. Ειρήνη Πάσι: Ό,τι συμβαίνει στον μακρόκοσμο έχει ως αφετηρία τον μικρόκοσμο.Το μέτωπο του πολέμου που μαίνεται μεταξύ δύο Ορθοδόξων χωρών, μας αφορά άμεσα... 

2. VIRTUAL MUSEUM OF OUR COUNTRY'S CONTEMPORARY ART:  Θέμα του είναι η δημιουργία ενός εικονικού μουσείου μέσω του εργαλείου artsteps που θα περιέχει τοίχους με πίνακες της ελληνικής σύγχρονης τέχνης και πιο συγκεκριμένα του ελληνικού σουρεαλιστικού κινήματος, καθώς και ελληνικά ποιήματα με υπερρεαλιστικά στοιχεία σχετικά με το θέμα των πινάκων, τα οποία θα μεταφραστούν στα ελληνικά από τους μαθητές/τριες και θα απαγγελθούν από τους ίδιους/τις ίδιες. 

3. Ημέρα του Πολυτεχνείου - Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη: Διαδικτυακή συνάντηση με το αδελφοποιημένο σχολείο Albert Park College της Μελβούρνης, η οποία συνοδεύτηκε μουσικά από τους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου, Χάρη Αγιοστρατίτη και Ανδριάνα Κωνστάντιου, και τις κιθάρες τους. 

4. Είμαι γυναίκα και μπορώ: Αφιέρωμα στην Ημέρα της Γυναίκας, στις γυναίκες που αποτελούν πρότυπο διαχρονικά.

Ψηφίστε εδώ

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel