Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δ.ΙΕΚ Λήμνου: Σεμινάριο Πολιτικής Προστασίας

banner roots

Δ.ΙΕΚ Λήμνου: Σεμινάριο Πολιτικής Προστασίας
21.05.2022 | 18:50

Δ.ΙΕΚ Λήμνου: Σεμινάριο Πολιτικής Προστασίας

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

Την Τρίτη 17 Μαΐου 2022 στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Λήμνου πραγματοποιήθηκε δια ζώσης Σεμινάριο Πολιτικής Προστασίας από τον Περιφερειακό Συντονιστή Βορείου Αιγαίου, Σύμβουλο Στρατηγικού Σχεδιασμού-Οργάνωσης και Διαχείρισης Κρίσεων, Υποστράτηγο ε.α. κ. Παπαϊωάννου Ελευθέριο.

Ειδικότερα, η σχετική ανάρτηση του Δ.ΙΕΚ Λήμνου αναφέρει:

Την Τρίτη 17 Μαϊου 2022 στο δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Λήμνου με πρωτοβουλία της Διευθύντριας του ΙΕΚ κ. Λυγδά Ιουλίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και του Επαρχείου Λήμνου, πραγματοποιήθηκε δια ζώσης με μεγάλη επιτυχία Σεμινάριο Πολιτικής Προστασίας από τον Περιφερειακό Συντονιστή Β. Αιγαίου, Σύμβουλο Στρατηγικού Σχεδιασμού-Οργάνωσης και Διαχείρισης Κρίσεων, Υποστράτηγο ε.α. κ. Παπαϊωάννου Ελευθέριο.

Ο κ.Παπαϊωάννου έκανε μια εξαιρετική και πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση σχετικά με τη διαχείριση Κρίσεων, τις φυσικές καταστροφές και απειλές, όπως σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές κλπ και για τον τρόπο αντιμετώπισης και διαχείρισής τους, καθώς και για τον σχεδιασμό και αντιμετώπιση κινδύνων σε Σχολική Μονάδα.
Το Σεμινάριο παρακολούθησαν οι Εκπαιδευτές και Σπουδαστές και των 6 Ειδικοτήτων του ΙΕΚ, καθώς και ο Έπαρχος Λήμνου κ. Βλαττας-Λαμπρινός Άγγελος.

Ένα Σεμινάριο πολύ σημαντικό και ωφέλιμο για όλους μας, που εμπλούτισε τις γνώσεις μας σε κρίσιμα ζητήματα!!

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Παπαϊωάννου Ελευθέριο για την αποδοχή της πρόσκλησης μας, για την τιμή που μας έκανε να έρθει στο ΙΕΚ Λήμνου, για την εξαιρετική Επιμόρφωση και για τα θετικά σχόλιά του !!

Επίσης ευχαριστούμε πολύ τον Έπαρχο Λήμνου που μας τίμησε με την παρουσία του!!

Η συνεργασία του ΙΕΚ με το Επαρχείο και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, που μόλις ξεκίνησε, ευχόμαστε να συνεχιστεί και με άλλες σημαντικές δράσεις!!

Η Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Λήμνου
Ιουλία Λυγδά

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το