Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στη Λήμνο το τηλεοπτικό συνεργείο του ENA channel
afoi poriazi
Στη Λήμνο το τηλεοπτικό συνεργείο του ENA channel
08.06.2022 | 09:31

Στη Λήμνο το τηλεοπτικό συνεργείο του ENA channel

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στο νησί της Λήμνου βρίσκεται το τηλεοπτικό συνεργείο του ENAchannel  από το πρωί της Τρίτης 8 Ιουνίου 2022, για τη μετάδοση απευθείας τηλεοπτικών συνδέσεων και δημοσιογραφικών ρεπορτάζ από ολόκληρο το νησί της Λήμνου αλλά και για τα γυρίσματα της ωριαίας εκπομπής «κρυμμένοι θησαυροί».

Ο όμιλος ENAMEDIA όπως κάθε χρόνο στηρίζει ενεργά μέσω δικής του προσπάθειας την προώθηση της Λήμνου είτε μέσω εκπομπών, είτε μέσω συνδέσεων, είτε μέσω ειδικών αφιερωμάτων. Αξίζει να σημειωθεί, πως για το 2022, η πρώτη εκπομπή των «Κρυμμένων Θησαυρών» θα είναι αφιερωμένη στο χωριό «Πλάκα» της Λήμνου και της οποίας τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022.

Η Λήμνος άλλωστε αποτελεί έναν από τους νέους τουριστικούς προορισμούς στο τουριστικό γίγνεσθαι του παγκόσμιου χάρτη, αποτελώντας έτσι τον παράδεισο του εναλλακτικού τουρισμού.

Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της, ο πολιτισμός, η γαστρονομία, το περιβάλλον, η αρχέγονη της ιστορία, τα μουσεία, αλλά και τα εξωτικής ομορφιάς τοπία τα οποία προσφέρουν ξεχωριστές δυνατότητες στους επισκέπτες.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νησιού όπως ο συνδυασμός Ήλιος και θάλασσα, η αρμονία του ήπιου κλίματος αλλά και το ευχάριστο νησιωτικό περιβάλλον δημιουργούν τις καταλληλότερες συνθήκες για απόδραση από την καθημερινή ρουτίνα, την πνευματική κούραση παρέχοντας την πολύτιμη και απαραίτητη ψυχική ηρεμία.

Η Λήμνος πλέον έχει δημιουργήσει μία έντονη τουριστική ταυτότητα προσελκύοντας από τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού τόσο ξένους αλλά και Έλληνες τουρίστες οι οποίοι επιλέγουν το νησί για να αναπτύξουν ένα διαφορετικό είδος τουρισμού αυτού του εναλλακτικού και ο οποίος αναμφισβήτητα συμβάλλει καθοριστικά στην ταχύρρυθμη οικονομική ανάπτυξη αλλά και στην απόκτηση μίας  νέας δυναμικής των εναλλακτικών μορφών τουρισμού για την Λήμνο.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018