Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Η πιο... συγκινητική στιγμή για 12 μεταπτυχιακούς και 42 προπτυχιακούς φοιτητές (photo & video)
afoi poriazi
Λήμνος: Η πιο... συγκινητική στιγμή για 12 μεταπτυχιακούς και 42 προπτυχιακούς φοιτητές (photo & video)
08.06.2022 | 18:29

Λήμνος: Η πιο... συγκινητική στιγμή για 12 μεταπτυχιακούς και 42 προπτυχιακούς φοιτητές (photo & video)

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

Σε κλίμα ευφορίας κι αισιοδοξίας ολοκληρώθηκε σήμερα, Τετάρτη 8 Ιουνίου, η τελετή της ορκωμοσίας των 12 μεταπτυχιακών και 42 προπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής της Σχολής Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου που εδρεύει στην Λήμνο. 

Να επισημανθεί ότι στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Γαροφαλλίδειο, παρευρέθηκαν πέντε νέα μέλη του Διδακτικού κι Ερευνητικού Προσωπικού φτάνοντας συνολικά στον αριθμό των είκοσι μελών ΔΕΠ που στελεχώνουν το Ακαδημαϊκό Τμήμα Λήμνου. 

Ακόμη, ήταν παρόντες ο Μητροπολίτης Λήμνου κι Αγίου Ευστρατίου, κ. Ιερόθεος, ο Έπαρχος Λήμνου, κ. Άγγελος Βλάττας Λαμπρινός, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μύρινας, κα Μοσχάκη Βούλα, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λήμνου, κ. Κανταράς Τριαντάφυλλος

Έπειτα από δύο χρόνια πανδημίας, η τελετή ορκωμοσίας αποτέλεσε πηγή χαράς, ελπίδας και συγκίνησης τόσο για τους φοιτητές και τους συγγενείς τους όσο και για τους καθηγητές του Πανεπιστημιακού Τμήματος.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018