Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αυτό το Σάββατο (18/06) οι Εικόνες του Τάσου Δούση από τη Λήμνο στο OPEN

banner roots

Αυτό το Σάββατο (18/06) οι Εικόνες του Τάσου Δούση από τη Λήμνο στο OPEN
15.06.2022 | 14:51

Αυτό το Σάββατο (18/06) οι Εικόνες του Τάσου Δούση από τη Λήμνο στο OPEN

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Αυτό το Σάββατο (18/06) στις 17.45 θα προβληθεί η εκπομπή Εικόνες του Τάσου Δούση που γυρίστηκε στη Λήμνο, στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Παρότι το επεισόδιο της Λήμνου, κυκλοφόρησε στο Youtube, ωστόσο η επίσημη προβολή στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN θα γίνει το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 17.45.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου 18/6 ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στη Λήμνο, σε αυτόν τον κρυμμένο παράδεισο του Αιγαίου!

Εξερευνούν τη Μύρινα· την πρωτεύουσα της Λήμνου με τα υπέροχα αρχοντικά και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, το Κάστρο της πόλης· το πιο σπουδαίο αξιοθέατο του νησιού, και απολαμβάνουν ένα κορυφαίο ηλιοβασίλεμα στον Ρωμέικο Γιαλό· τη γνωστή παραλία της Μύρινας.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται την Παναγία Κακαβιώτισσα· την πιο όμορφη εκκλησία του κόσμου, τις Αμμοθίνες· τους χρυσούς αμμόλοφους, μία αυθεντική μικρογραφία της ερήμου Σαχάρα στην ‘καρδιά’ του Αιγαίου, και το Φαρακλό· όπου το απόκοσμο τοπίο των βράχων αποκτά περίεργους χρυσοκίτρινους και κοκκινωπούς χρωματισμούς ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

Επίσης, ανακαλύπτουν το Πλατύ· ένα υπέροχο χωριό το οποίο έχει μία από τις δημοφιλέστερες παραλίες του νησιού με κρυστάλλινα νερά, και την εντυπωσιακή, εξωτική παραλία Κέρος που συγκαταλέγεται στις τοπ 5 του κόσμου. Φυσικά δεν παραλείπουν να ξεναγηθούν στα πανέμορφα χωριά της Λήμνου και να απολαύσουν απίθανες τοπικές γεύσεις.

 Δείτε το τρέιλερ που μεταδίδει το OPEN

Επίσης δείτε την εκπομπή που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel